-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Mörk lila och rosa Stitch plysch för barn

340,00 kr

Vi presenterar den lila och rosa Stitch-plysch för barn! Den här gosiga varelsen kommer garanterat att bli din lilla barns nya bästa vän. Stitch plysch är tillverkad av mjukt och gosigt tyg och kommer garanterat att behaga dig. Stitch älskar att leka och kommer att ge ditt barn många timmars skoj. Den här lekfulla plyschan har den perfekta storleken för resor och kramar. Ditt barn kommer att älska det mörklila och rosa Stitch-plyschet! Beställ din i dag.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Du kommer att falla för det!

Vi presenterar den mörklila och rosa Stitch-plysch för barn! Den här gosiga lilla plyschan är perfekt för barn i alla åldrar och är en fantastisk present för alla tillfällen. Den här plyschan är tillverkad av mjukt tyg och kommer garanterat att bli en favoritkramare. Stitch är mörklila med rosa accenter och har förtjusande röda rosmönster. Den här mörklila och rosa Stitch-plyschan kan tvättas i maskin för enkel skötsel och är ett måste för alla barn och Disney-fans.

Helt enkelt A-DO-RABLE!

Vi presenterar den nyaste medlemmen i familjen – den mörklila och rosa Stitch-plysch för barn! Den här gosiga karaktären är perfekt för barn i alla åldrar och kommer snabbt att bli en favorit. Tillverkad av mjuka och gosiga material kommer den mörklila och rosa Stitch-plyschan att glädja alla. Den här plyschan är tillräckligt stor för att göra ett bestående intryck men tillräckligt liten för att kunna tas med dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Höjd

20CM

Matériau

Peluche courte

Taille

20 cm