Show Filters

Den skyddande och varma vännen, de uppstoppade djuren

I åratal har plyschdjuret varit känt för sin popularitet bland föräldrar och små barn. Den har många fördelar som gör den till den leksak som följer med barn från födseln. Den kallas ”gosedjur” när de fäster sig vid den och lägger särskild vikt vid den. Den följer med dem dagligen tills den blir deras förtrogna. Den bidrar till deras psykologiska och intellektuella utveckling.

Den spelar till exempel en viktig roll när det gäller att väcka deras sinnen. I vissa situationer lugnar den dem. Med den här leksaken känner de sig trygga var de än befinner sig. Den här gosedjuret har en välbekant doft som påminner dem om hemmet när de är på dagis eller i skolan.

Experter rekommenderar att man väljer barnets mjukisdjur på rätt sätt. En av de regler som ska följas är tillverkningsprocessen, som måste följa gällande europeiska standarder. Syftet är att skydda barnens hälsa, välbefinnande och säkerhet. Deras ålder bör också beaktas. Det ska hjälpa dem att växa och utvecklas. I handeln klassificeras leksaker enligt detta kriterium. I listan över kriterier ingår leksakens utseende. Den kan föreställa ett djur, ett föremål, en växt, en tecknad figur eller en person. För närvarande finns det Blastoise som föreställer figurer från Pokémon-tecknadsserien.

Vissa leksaker kan vara mer prisvärda än andra när de är bättre. De är skräddarsydda efter barnets behov. Föräldrarna kan vara butiksinnehavaren eller en specialist som hjälper dem att hitta den perfekta mjukisleksaken för sitt barn. Dessa yrkesmän är rustade för att ge de råd som föräldrarna behöver.

Grunderna för att köpa en Blastoise-mjukis till ditt barn

Som mjukdjur spelar den här Blastoise många viktiga roller. Den är involverad i barnets psykologiska och känslomässiga utveckling.

Din samling av Pokemon måste absolut innehålla den mytomspunna Pokemon Blastoise eftersom det är en första generationens Pokemon.

Den har formen av en Blastoise som har utvecklats flera gånger i spelet. De som är insatta vet att den är evolutionen av Carabaffe från nivå 36, som i sin tur är evolutionen av Carapuce från nivå 16.

Och sedan den sjätte generationen kan TortBlastoiseank förvandlas till en Mega-Blastoise om han har en Blastoise.

Känslan av trygghet

Psykologer ger tröstaren namnet övergångsobjekt. Den här leksaken gör det möjligt för barnet att hålla sig orienterat var det än befinner sig. Det känner sig tryggt, även om det är långt från sitt hem och framför allt från sin mamma. Den är impregnerad med lukten av den sistnämnda, därav känslan av trygghet. Den är valfri, eftersom barnet kan ha ett psykiskt övergångsobjekt. Att ha ett fysiskt föremål underlättar dock separationen. Har du lagt märke till att barnet ofta håller det i sin famn och placerar det bredvid sitt hjärta? Denna till synes harmlösa gest har en betydelse. Hans leksak ger honom självförtroende.

Företaget

Med tiden skapas ett band mellan barnet och hans mjukisdjur. Hans Blastoise blir hans vän. När han växer verkar han dela sina erfarenheter med sin leksak. Leksaken blir en del av hans värld. Ibland anförtror han sig till den som någon som kan förstå och lyssna på honom. Vissa barn uttrycker sina känslor bättre när de är med sin mjukisdjur. Den är deras dagliga lekkamrat. Senare kan den bli en del av hans mest värdefulla minnen.

Leksaken

Detta föremål är framför allt en leksak som utvecklar barnets fantasi. Dess färg och utformning har studerats för att den ska kunna fylla denna roll. Det Blastoise plyschet påminner honom till exempel om Pokémon-universumet. Med den skapar han en fantasivärld där han kan leka med de andra karaktärerna från sin favorittecknad film.

En plyschleksak anpassad till barnets ålder

För att kunna njuta av fördelarna måste du välja ditt barns mjukisdjur väl. I listan över parametrar att ta hänsyn till räknas åldern.

Från 0 till 36 månader

Barn i den här åldersgruppen är fortfarande ömtåliga och valet av deras leksak bör inte vara trivialt. Föräldrarna måste ta hand om deras säkerhet och hälsa. I allmänhet bör babyfilten vara mjuk och hypoallergen. Den ska också ha rätt storlek för barnet. Det är viktigt att kontrollera varje komponent i gosedjuret, till exempel ögonen. De kan lossna och orsaka olyckor. Till ditt barn kan du välja en leksak med broderade ögon.

Från 3 år till 5 år

Det är från 3 års ålder som ditt barns mjukisdjur blir hans vän. Han hittar på historier där den spelar en viktig roll. De tar hand om den och har den ofta nära sig. De har den till och med sig i sängen när de sover. Han anförtror den sina hemligheter. Att ge honom en Blastoise plysch kan vara en bra idé, särskilt om den föreställer hans favorittecknad figur.

I den här åldern kan du ge honom flera gosedjur. Helst ska de vara stöttåliga och lätta att rengöra.

Efter 5 år

Vid 5 års ålder lossnar barnet gradvis från sitt mjukdjur. Han skiljer sig från den när han är i skolan. Trots detta är den fortfarande deras favoritleksakskompis. Utöver detta kan vi också använda våra egna resurser för att se till att berättelsen förs vidare till nästa generation. I detta avseende är Blastoise plysch alltid ett alternativ som föräldrar kan vända sig till.

En kvalitetsplysch som är lätt att ta hand om

Det finns andra parametrar att ta hänsyn till när man väljer en mjukisdjur för barn. Dessa inkluderar säkerhet, tillverkningsmaterial och underhåll.

Säkerhet

Ditt barn tar med sig sin leksak överallt. Därför bör den vara :

    • Solid: En säker dyna är väderbeständig. Den behåller sin päls, sina ögon, öron, mun och alla andra kroppsdelar trots stötar.

<Respektera CE- och NF-standarder.

  • Anpassad till hans ålder: Du bör till exempel undvika leksaker med batterier så mycket som möjligt.

Materialet

Leksaken måste vara tillverkad av ett material som respekterar barnets hälsa och välbefinnande. Nallar finns till exempel i bomull och ull. Det förstnämnda föredras för att det är mjukt och tål att tvättas i varmt vatten. Det senare har en isolerande egenskap. Tygdelen håller barnet varmt på vintern. Oavsett vilket material som väljs är det viktigaste att se till att det är allergivänligt.

Vårdnad

Barnet bär med sig sin leksak överallt där det går. Den blir smutsig på resande fot och behöver regelbundet underhåll. Bakterier kan snabbt invadera den och skada ägarens hälsa. För att undvika detta rekommenderas att välja en nalle som är vattentät och tvättbar vid minst 30 °C. Denna leksak behöver tvättas regelbundet för att hålla sig ren, nämligen minst en gång i månaden.

Priset

I handeln finns plyschleksaker i flera olika modeller beroende på deras pris. Du kan välja den rätta för ditt barn enligt din budget. För detta ändamål kan en kvalitetsleksak Blastoise av hög kvalitet vara prisvärd. För att välja en barndyna på rätt sätt kan du fokusera på dess hållbarhet, skötselvänlighet och medicinska fördelar.

Vi hoppas att du tycker om att surfa runt i vår butik för att hitta din favorit Blastoise till dig själv, din barn eller ett annat Pokemon-plysch-fan.