-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Blastoise Pokémon Defender 30 cm

236,00 kr

Den här 30 cm stora Pokémon Tortank Defender Plush är den perfekta accessoaren för alla Pokémon-fans.

Den här plyschan är mycket mjuk och bekväm, och dess storlek på 30 cm gör den perfekt för både barn och vuxna.Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot frekventa tvättar. Tortanks ljusa färger och söta design gör den här plyschan till ett utmärkt val för alla Pokémon-fans.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En perfekt gåva för fans av serien!

Det här vackra 30 cm stora plyschdjuret Pokémon Blastoise Defender är en perfekt present för fans av serien.
Den är tillverkad av ett mjukt och fluffigt tyg som gör den till en mycket behaglig plysch att röra vid. Plyschan mäter 30 cm i höjd och är mycket väldetaljerad, med ljusa färger och realistiska detaljer.
Ögonen är ljusa och leendet är vänligt. Barnen kommer att älska att leka med den här plyschan, som de kan krama eller bara titta på.

Ett perfekt tillägg till din Pokémon-plyschsamling!

Denna 30 cm stora Pokémon Blastoise Defender Plush är en perfekt produkt för fans av Pokémon-serien.
Tillverkad av högkvalitativa material är den mycket mjuk och behaglig att röra vid. Plyschan mäter 30 cm hög och har en mycket realistisk design som troget återger karaktärens utseende. Färgerna är ljusa och väldefinierade, vilket gör den till ett utmärkt val för samlare och videospelsentusiaster.
Med sin stora storlek och sitt realistiska utseende representerar den här plyschan Blastoise Defender perfekt och kommer att vara ett perfekt tillägg till din Pokémon-plyschsamling.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Blå

Matériau

Coton

Taille

40cm