Show Filters

Uppstoppade djur är några av barnens favoritleksaker, och pandapluggar är särskilt gulliga. Om ditt barn brinner för pandor kommer de definitivt att älska en av våra panda-plyschdjur. Kom och upptäck dem och välj de som ditt barn kommer att gilla.

En plyschpanda: mjukhet och ömhet för småbarn, alla barns vän och förtrogne

Små barn behöver en gosig leksak för att känna sig trygga, för att ha en vän att gosa med när de behöver det eller för att leka med. Mjuk och rund är pandan plysch den perfekta vännen för ditt barn. Med sin svartvita rygg, vita mage och svarta ögonränder har pandan ett sött och vänligt utseende som kommer att lugna de små under den ofta lite svåra tiden för tupplurar.

Våra pandakuddar kommer att glädja både vuxna och barn. Att lägga huvudet på en pandaförmig kudde hjälper ditt barn att somna lätt. För en god tupplur kan du också välja ett täcke med sitt pandaplysch, som vårt glada pandaplysch med filt eller vårt blyga pandaplysch med filt. Småbarn kommer garanterat att älska att mysa i dem samtidigt som de sticker näsan i sin älskade plysch. Den mjuka pandaplysch är perfekt för att gosa och trösta yngre barn.

Barn älskar att anförtro sina hemligheter och sorger till sina bästa vänner. Finns det någon bättre förtrogare än ett uppstoppat djur, särskilt ett i form av en panda? Ditt barn kommer att bli glad att anförtro sig åt sitt gosedjur, som kommer att hålla alla hans eller hennes hemligheter säkra. Den uppstoppade pandan är en magisk vän som alltid är redo att följa med på äventyr som ditt barn hittar på. Panda plyschorna är ibland humoristiska i vår butik, förklädda till får, hästar, kor, apor och andra djur. Barnen kan hitta Po från den tecknade filmen Kungfu Panda och hitta på nya äventyr för honom.

Varför välja en uppstoppad panda?

I och med de olympiska vinterspelen i Peking är panda-plyschor mycket på modet. Enligt tidningen Ouest-France har Bing Dwen Dwen-valparna, spelens maskot, blivit så populära att de blivit nästan omöjliga att hitta, vilket visar att detta lugna och debonära djur kan vinna massorna. Panda plyschdjur har varit en favorit bland barn så länge de har funnits, och denna trend kommer att fortsätta.

Efter att ha sett pandor i djurparken vill de ofta ha en sådan hemma. Detta är naturligtvis inte möjligt. Men att ha en uppstoppad är det. Vår frossande panda som mumsar på sin bambu, till exempel, efterliknar perfekt den panda som man såg i djurparken, vilket gör att de kan återskapa de goda tiderna de hade.

Pandan är ett utrotningshotat djur och maskot för WWF, som skyddar utrotningshotade arter. Enligt organisationen fanns det cirka 1 864 pandor kvar i det vilda år 2013 och denna siffra verkar fortfarande vara aktuell. Med hoten mot dess livsmiljö kan denna art mycket väl komma att utrotas i det vilda under de kommande åren. Vi hör regelbundet att man bara skyddar väl det man älskar, och denna inlärning börjar redan i barndomen.

Ett barn som har älskat sin panda-plysch kommer att vara mer benägen att skydda djurarten som vuxen. Att ge bort ett plyschdjur med panda är ett mycket effektivt sätt att lära barn om biologisk mångfald, eftersom pandan lever i specifika miljöer. De kan därför lära sig om dess sätt att leva, hur den till exempel äter, och de faror som omger den, som nämnts ovan. Mer än en leksak kan en panda vara ett medel för idéer och lärande.

Barnet kommer att vara mycket mer uppmärksam på de lärdomar som rör dess favoritdjur och kan till och med ta initiativ till att förmedla den information det lärt sig till sina vänner och låta dem i sin tur bli försvarare av detta djur.

Hur man väljer en uppstoppad panda

Vår butik erbjuder många pandaplattor, från pandakuddar till lyckopandor, det finns något för alla. De är alla sötare än varandra och valet kan vara svårt, men du känner ditt barn och dess preferenser. För yngre barn är det bäst att välja en enkel utan små delar som kan slitas av och sväljas för att undvika risken för kvävning.

mjuk panda plysch, mjuk panda plysch eller kawaii panda plysch med sina söta runda ögon passar bäst för att följa med barnet på tupplur. När det gäller ditt äldre barn kan du prata om det med honom eller helt enkelt observera honom för att få en uppfattning om vad han skulle vilja ha. Barn tvekar inte att dela med sig av det de brinner för, du behöver bara vara uppmärksam på det.

Ge ditt barn möjlighet att titta på pandasidan i vår webbshop och se vad som verkar tilltala dem mest. Kanske har de sett pandaplysch någonstans och berättat om det för dig. Ledtrådarna finns där, du behöver bara leta efter dem. Om du vill ge ditt barn en total överraskning kan du inte göra fel med våra plyschleksaker. De konkurrerar med varandra i skönhet och kvalitet.

Valet av din drömplyschpanda kan också göras utifrån den visuella aspekten och det tyg som används för att tillverka den. Dessa två aspekter bör inte förbises, eftersom en plyschleksak är tänkt att vara gosig och lugnande. Med sina skrattande blå ögon är blå Baby Bus panda plysch en rolig och öm vän som kommer att hälsa på ditt barn som om han eller hon bjöd in det till lek.

Pandan: Kinas emblem och nationalskatt

I Kina är pandan en symbol för tillit som tar med sig sitt fredsbudskap överallt. Det är denna symbolik som du erbjuder ditt barn med hans pandaplysch. Enligt webbplatsen the panda king blir den kinesiska björnen alltmer älskad av barn, särskilt tack vare filmen kungfu panda. Enligt Beauval zoo håller en jättepanda plysch på att bli en nödvändighet. Enligt dagstidningen La Voix du Nord gavs Bing Dwen Dwen panda plyschdjur till idrottare vid vinter-OS i Peking som priser, vilket gjorde den ännu mer känd runt om i världen.