-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Mamma och baby panda plysch

295,00 kr1.363,00 kr

Letar du efter en supermjuk och gosig kudde som mamma och barn kommer att älska? Titta inte längre än till vår förtjusande mamma och baby panda plysch! Den här bedårande plyschan finns i olika storlekar, vilket gör den perfekt för alla små barn.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mamma och baby panda plyschdjur Djurplysch Panda Material: Bomull

Titta på detaljerna

Vårt plysch för mamma och baby panda är tillverkat av mjuk PP-bomull och har två bambublad – perfekt för att mysa med när du sover. Oavsett om du letar efter en speciell gåva, en ny dekoration till ditt barns rum eller bara vill ge dem en bekväm kudde, kommer den här plyschan garanterat att bli en uppskattad del av ditt liv.

Pandan är den sötaste bambusätaren

Pandan är både en symbol för mildhet och styrka. Den representerar inre och yttre fred. Den är en ikon för zen och en positiv syn på livet. Legenden säger att pandor ger tur… Vi rekommenderar att du alltid har en med dig.
Mamma och baby panda plyschdjur Djurplysch Panda Material: Bomull

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Certification

CE

Type

coussin/oreiller

Type D'article

Animals

Remplissage

Coton PP

Storlek

25cm, 30cm, 40cm, 50cm, 75cm