Show Filters

Mjukdjur är barnens favoritleksaker och har under flera år varit bland de mest sålda leksakerna i världen.

Du vill ge ditt barn en leksak som underhåller det. Uppstoppade getter är perfekta för dina barn, oavsett ålder. De underhåller dem och håller dem sällskap under dagen och natten. Så ge ditt barn sin första bästa vän!

Den uppstoppade göken hindrar dina barn från att bli beroende av skärmar

Ditt barn är ett fan av skärmar och du vill förhindra ett eventuellt beroende så snart som möjligt. Det finns ett säkert och effektivt sätt att göra detta. Det kallas plyschdjur. Dessa leksaker är kända för att fånga uppmärksamhet och ge hälsosam underhållning. Uppstoppade getter är perfekta för detta ändamål. De är mycket vackra och färgglada. Tack vare dessa egenskaper fångar de snabbt uppmärksamheten och påminner barn om sina favorittecknade figurer. De kan inte motstå skönheten hos dessa leksaker.

Så genom att ge dina barn dessa gosedjur väljer du den mest effektiva metoden för att hålla dem borta från skärmarna. Naturligtvis kommer de timmar som din lilla ängel tillbringar framför tv:n eller smarttelefonen att minska avsevärt. Dessa timmar kommer att ersättas av timmar av underhållning med deras uppstoppade get. De kommer att kunna spela många lekar med sina andra leksaker och kanske upptäcka sin medfödda talang för skådespeleri eller regissörskap. Allt de behöver göra är att skapa scenarier i sin fantasi.

Från och med nu kommer timmar av lek att följa på timmar av lek. Småningom kommer ditt barn att bli mindre beroende av skärmar och kommer att vara mindre ovillig att lämna tv:n för att gå in i sin fantasivärld med lekkamrater. Dessutom hjälper dessa förtjusande plyschgetter dig att undvika potentiella synproblem för dina barn. Skärmarnas ljusstrålar kan nämligen orsaka fotofobi och ibland främja uppkomsten av närsynthet.

Plussade getter följer med barnen under deras tupplurar

Kräver ditt barn ibland din närvaro vid sin sida när det somnar? Det är inget dåligt. Tvärtom betyder det att ditt barn har dig i sitt hjärta. Men vissa dagar kan din frånvaro hindra ditt barn från att sova.

För att minska ditt barns beroende av dig vid sänggåendet finns det en mycket enkel och billig lösning. Du kan ge ditt barn en uppstoppad get som kommer att vara hans leksak under dagen och bli hans bästa vän. När det är dags att gå och lägga sig kommer han att finna denna nya bästa vän trygg och lugn och kommer att somna utan problem. Ditt barn kommer att bli förtjust över att känna pälsen från plyschbocken på sin rygg. Det kommer att bli mindre och mindre svårt för honom att somna utan dig.

Du kommer att kunna sysselsätta dig själv på ett annat sätt medan ditt barn ligger i sängen.

Fyllda getter kan ersätta kuddar

Pluggade getter är tillverkade av ett extremt mjukt och fluffigt material. När detta kommer i kontakt med huden ger det en fantastisk känsla av välbefinnande. Ditt barn kommer att njuta av dessa fördelar när det leker med plyschbocken. Varför inte låta ditt barn njuta av dem när det sover?

Genom att använda detta tillbehör som kudde kommer ditt barn att kunna sova i långa timmar utan att klaga på nack- eller ryggsmärtor när det vaknar. En plyschget som kudde gör att ditt barn kan hålla ryggraden i ett naturligt läge, med nacken i linje med resten av kroppen. Detta gör att barnet sover djupt och vilsamt och kan få en god fysisk, mental och kognitiv utveckling.

Den uppstoppade geten är en parfymbank

Plyschgetter behåller dofter mycket snabbt. Således tar uppstoppade djur till sig barnens, föräldrarnas etc. lukt mycket snabbt. Detta innebär att de uppstoppade djuren kan avge den lukt som de har hunnit lagra. Plyschbockens doft har flera funktioner. Vid sänggåendet, såväl som på natten, kommer ditt barn att omges av den underbara doften från den plyschbock som du har valt. Detta kommer att göra hans sömn lättare. Ditt barn kommer att känna sig trygg och säker trots din frånvaro.

När de är ledsna behöver de dessutom bara hålla hårt om sin uppstoppade get när de är ledsna. Doften från den uppstoppade geten kommer att få dem att må bättre på några minuter.

<Hur väljer du en plyschget till ditt barn?
Företaget ”my plush” marknadsför ett brett utbud av plyschleksaker. I familjen av plyschgetter hittar du bland annat:

– ”Plyschdoktorn”;

– bergsbocken i plysch.

Beroende på ditt barns kön och smak kan du välja en lämplig mjukisleksak.

Blandade gosedjur är också bra följeslagare. Oavsett om ditt barn är en pojke eller en flicka behöver du inte hantera klagomål om leksakens färg. Ditt barns lektid kommer att bli mer intressant!

Ditt barns ålder bör också beaktas.

De plyschleksaker som säljs av ”my plush” uppfyller de högsta tillverkningsstandarderna för plyschleksaker. Våra plyschgetter är tillverkade helt och hållet av hälsosam, allergivänlig bomull. De är säkra för ditt barn, även om han eller hon stoppar dem i munnen.

Detta är dock inte ett tillräckligt bra skäl för att ignorera ditt barns ålder när du gör ditt val. Se därför till att du varje gång kontrollerar om plyschan är lämplig för det åldersintervall som inkluderar ditt barns ålder.

En uppstoppad get är en fantastisk present till barn i alla åldrar. De är perfekta för att hålla sällskap under dagen och natten. Mjukheten och gosigheten hos dessa plyschdjur gör dem till perfekta huvudstöd. Beröva inte ditt barn all denna lycka.

Oavsett om det är en söt getplysch, en blåögd getplysch eller en getplysch för småflickor, kommer ditt barn att bli bara lycklig. Doktorn för gosedjur fortsätter att säga: ”en kram och allt är bra”.