Show Filters

Vidare till Australien! Den södra kontinenten är full av en anmärkningsvärd flora och fauna. Men det är omöjligt att inte tänka på våra vänner koalorna när vi talar om Australien. Det är här bland eukalyptusträden som du hittar vår kollektion av koalaplattor. Min-gosedjur erbjuder dig plyschdjur som är lika söta som varandra. Skäm bort dig själv med Australiens emblem!

En plyschleksak att tugga på

Koalan är redan ett av barnens favoritdjur. Varför denna vurm? Helt enkelt för att den med sitt plyschutseende får oss att vilja gosa med den. Stora uttrycksfulla ögon, stora öron täckta av långt hår, ett runt ansikte… Alla dessa kriterier gör att vi känner kärlek till dessa älskvärda plyschdjur. Vid första anblicken kommer ditt barn bara att vilja krama sin nya lekkamrat. Du kan hitta dem i olika färger i vår kollektion. Ditt barn är känsligt för blinkande ögon, välj rosa TY koala plysch som kommer att få honom att smälta av glädje.

En plyschleksak som kommer att följa med ditt barn överallt

Om ditt barn går igenom en tuff period och har svårt att skiljas från dig, kommer dessa plyschleksaker att ge tröst i svåra tider. De kommer snabbt att bli en ny och oumbärlig vän. Med sina kärleksfulla ögon kommer ditt barn omedelbart att känna sig lugnat av deras närvaro. Vill ditt barn inte lämna dig för att gå till barnflickan eller till skolan? Lägg den söta plyschan i ditt barns ryggsäck. På så sätt kan han varje gång han tar fram den kyssa och gosa med sin plysch precis som hemma.

Det blir ett underbart sensoriskt objekt eftersom det kommer att vara fullt av välbekanta dofter. Ett bra sätt att lugna ditt barn och få det att må bra! Vi gillar att ge våra barn gåvor som påminner dem om vår kärlek till dem. Oavsett om du är förälder eller mor- eller farförälder och letar efter den perfekta presenten, kommer Koala plyschor att vinna din lilla älsklings kärlek.

Har ditt barn svårt att somna eller vaknar ofta på natten? Den gråa koalakudden plysch kommer att följa med honom till drömlandet. Med flera storlekar tillgängliga kommer den här mjuka, sömniga plyschan att hjälpa din lilla människa att hitta vägen till söta drömmar. När han kramas mot koalaplyschan reser han genom eukalyptusskogarna i takt med att hans fantasi tar honom med sig. När barnet vaknar på natten kommer den att lugna honom och han kommer att kunna somna genom att vila sitt huvud på den.

Finn deras favoritfigur

Eftersom våra barn inte slutade sjunga på flera veckor efter att ha sett filmen ”Tous en scène” eller skrattade mycket när de tittade på ”Lilo and Stitch”, ge dem möjligheten att hitta sin favoritfigur med dessa söta plyschleksaker. Med dem kan de återuppleva de roligaste eller mest minnesvärda scenerna från deras tecknade film. Dag efter dag kommer de att hitta på nya historier med sina nya vänner. Förutom att utveckla sin fantasi och kreativitet kommer de att kunna leka i timmar utan att någonsin bli trötta. Den fantastiska blå Kawaii koala plysch kommer att glädja ditt barn. Tveka inte längre, erbjud en plysch som verkligen kommer att glädja honom!

En ny vän för att förstå vikten av koalan

Australien har lidit stor skada på sitt djurliv under de senaste åren. Koalor, även kända som australiensiska sengångare, är relativt långsamma och har minskat kraftigt under de senaste åren. Med de här koala-mjukisleksakerna kan du öka ditt barns medvetenhet om detta lilla djurs sak. Du kan använda dina gosedjur som dockor och förklara för ditt barn hur viktig koalan är för vår biologiska mångfald. Med hjälp av dem kan du väcka deras nyfikenhet och hjälpa dem att bli intresserade av naturen. Ekologi och skyddet av vår planet står i centrum för våra barns oro.

Ett stort urval av koalaplattor

Gillar ditt barn gosedjur med glittrande ögon? Tycker det om den mjuka känslan i pälsen på sin plyschleksak? Du hittar ett stort urval av plyschleksaker på My Plush webbplats. Plyschdjur i alla storlekar. De minsta kommer att kunna följa med ditt barn överallt där det vill. De största plyschorna kommer att hitta en plats på sängen eller i ditt barns rum. Vill du ha en koalababy? Du kan beställa mamman koala och baby plysch. Det finns något för alla!

Högkvalitativa plyschleksaker

Våra plyschleksaker tillverkas på beställning i en partnerverkstad så vi kan garantera att plyschleksakerna är utformade med hållbara och högkvalitativa material. Vi tar hänsyn till att ett litet barn lätt kan stoppa leksaker och plyschdjur i munnen, så vi har valt att göra våra koalor med hälsosamma material.

För vår planets skull tillverkar vi plyschorna med hållbara material för att undvika ytterligare avfall och minska vårt fotavtryck på vår planet. Dina barn kommer att behålla sina plyschor längre, vilket är bra för din plånbok, men också för ditt barns lycka. På detta sätt försöker vi bevara naturen, djuren och våra framtida generationer. För att garantera dina barns säkerhet testar vi våra plyschleksaker dagligen. Din tillfredsställelse är vår prioritet!