-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Söt orange koala plysch

340,00 kr

Upptäck vår otroliga orange koala-plysch, söt och mjuk, utformad för att gosas, gosas och gosas igen. Full av ömhet, så älskvärd och bekväm, koalan är barnets filt. De små tassarna på den här charmiga koalaplyschan gör att han kan ligga kvar i liggande läge. Vår koalapllysch är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet, vilket gör den mycket gosig. Dess unika design kommer garanterat att sticka ut från andra uppstoppade djur som ditt barn kan ha. Dessutom kommer hans söta och vänliga ansikte garanterat att ge ditt barn ett leende.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt orange koala plysch Djurplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Den berömda koalan kommer att ha roligt med din lilla unge

Vår plysch är en vacker liten koala med en mjuk och originell struktur. Med sitt roliga utseende och sitt fina ansikte kommer denna vackra orange koala att förföra din lilla flicka eller pojke. Den perfekta plyschan!

Koalor vill alltid ha en kram

Koalan är mycket lugn och mild till utseendet, men den är mer beräknande och försiktig. De är bra på att koncentrera sig på långsiktigt arbete, men hatar att anstränga sig på något sätt och hatar allt som har med konkurrens att göra. Han är också väldigt söt och älskar att gosa med varandra!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Färg

Orange