-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Kawaii blå bläckfisk plysch

227,00 kr454,00 kr

Den här kawaii blå bläckfisken är så söt att du kommer att bli förälskad i den. Dess mjuka små tentakler är ett nöje att smeka. Dess kawaii-stil, direkt från en tecknad film, gör den riktigt speciell.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Bläckfisk Plysch Kawaii Bläckfisk Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|30cm|40cm

En kawaii bläckfiskplysch för att glädja hela familjen

Det är svårt att inte bli förälskad i den här gulliga blå kawaii bläckfisken! Vi älskar dess stora huvud, dess lilla hatt och dess små tentakler som får dig att vilja röra och smeka den. Det här är helt klart det perfekta plyschet för alla som älskar att gosa. När du ser den här bläckfiskplyschan har du bara en tanke i huvudet: att krama den och gosa med den. Så söt är den här kawaii-plyschan. Och även om den är utformad för små barn kommer den här bläckfiskplyschan även att tilltala äldre barn. Det är en sådan leksak som du vill ha när du känner dig ensam. Som en sann följeslagare kommer den här kawaii bläckfiskplyschan alltid att vara vid din sida. Den kommer att finnas där för att hålla dig sällskap och trösta dig när du behöver det. Du kommer alltid att vara på gott humör med den här bläckfiskplyschan. Kawaii bläckfiskplysch: ditt barns lekkamrat Den här söta bläckfiskplyschan kommer att tilltala både pojkar och flickor. Ditt barn kan leka med den om det är 3 år eller äldre. Och han kommer att ha roligt, för den här bläckfiskplyschan lovar att vara en utmärkt lekkamrat. Förutom att den är en bra lyssnare är den också mjuk och varm. Din lilla kan dela sina hemligheter och bekymmer med honom. Hennes vän, den kawaii bläckfisken, kommer inte att upprepa dem för någon. I sin tur kommer hon också att berätta för honom om sina äventyr i havet. Bläckfiskplyschan kommer att delta i hans rollspel och hjälpa honom att få en bättre natt. Ja, den här kawaii bläckfiskplyschan är också en mycket god vän för tupplurar. Tack vare sin mjuka och silkeslena päls kommer den att trösta och lugna ditt barn. Hon kommer att ha mycket lättare att somna med den här bedårande bläckfiskplyschan. Det är den bästa följeslagaren som din lilla prinsessa eller prins kan ha! En kawaii bläckfiskplysch att bjuda på till en födelsedag! Du vet inte vilken present du ska ge till din småbarnspuppa på födelsedagen? Ge honom detta söta blå kawaii bläckfiskplysch! Det är en mjuk och söt plyschleksak som han kommer att älska att lägga till i sin plyschsamling. Långt ifrån att vara en enkel leksak kommer denna bläckfiskplysch att bli en riktig lek- och sovkompis för din lille. Dessutom är den tillverkad av bomull. Med andra ord är detta kawaii bläckfiskplysch säkert för ditt barns hälsa. Är du intresserad av det här plyschet? Den finns i tre olika storlekar i vår webbshop: 20 cm, 30 cm och 40 cm. Allt du behöver göra är att välja den modell som passar dig och köpa den till ett lägre pris på Ma-peluche.fr. Tveka inte att köpa för mer än 40 euro för att dra nytta av en gratis leverans av din kawaii bläckfiskplysch.

En vän till dykare

Vissa bläckfiskar kan se skrämmande ut, men de håller sällskap och leker till och med med dykare.
Teckning av en bläckfisk som spelar musik

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe