Show Filters

Våra mjuka och gosiga nallar är kärleksfullt handstickade av våra experter. Varje stickad nallebjörn är ett unikt konstverk som skapas med största omsorg om detaljerna och tillverkas av material av högsta kvalitet. Det är därför våra våra stickade plyschor är så speciella och älskade av så många människor.

My Plush är en webbplats för alla typer av plysch. Plyschorna är tillverkade av ull av hög kvalitet med kärlek och omsorg. De är bedårande och alla barn älskar dem. Hans päls är så mjuk att du kommer att vilja krama honom när du känner dig sjuk.

En stickad plysch, mjuk och gosig är perfekt att ge i present till dina nära och kära eller för att dekorera ditt hem.

Charmigastickade plyschleksaker för bebisar och barn. Ge din barn en gåva av komfort och lycka med en unik handstickad nallebjörn från Min-gosedjur. Våra handstickade plyschleksaker är tillverkade av högkvalitativa garner och är fyllda med naturliga och allergivänliga material som du inte hittar i vanliga köpta leksaker. Dessa oemotståndliga leksaker tillverkas med särskild omsorg av vårt begåvade team av stickare. När du kommer hem kommer du att bli glad över att se hur bedårande varje plyschleksak är på sitt eget sätt.

Missa inte denna vackra kollektion av stickade och virkade plyschleksaker, som utan tvekan är mycket söta leksaker och gjorda med all kärlek i världen, speciellt för dig.

En unik möjlighet som du inte kommer att hitta någon annanstans.

Trikotplyschleksaker, en hundraårig mjukis som fått nytt liv.

De strickade plyscherna är mjuka och varma föremål som ger en känsla av välbefinnande till alla som rör vid dem. De är handgjorda med ull-, bomulls- eller mohairgarn för att skapa varierande och unika mönster. De flesta stickade plyschleksaker tillverkas med sticknålar, men vissa kan också göras för hand genom att virka stygn.

Dessa leksaker är vanligtvis fyllda med bomull eller polyester för att ge en mjuk och behaglig känsla. Stickade plyschleksaker finns i en mängd olika färger och stilar. Vissa är utformade för att se ut som djur, medan andra är mer abstrakta. De kan tillverkas med färgade eller enfärgade garner och kan dekoreras med band, pärlor eller paljetter.

Stickade plyschdjur ges ofta som gåvor till barn och vuxna, eftersom de anses vara söta och trygga. Plussdjur tillverkade av stickning är också mycket populär bland samlare. Många samlare letar efter sällsynta, unika mönster som har tillverkats för hand.

En dyna till en bebis, den perfekta trösten när mörkret kommer

Gosedjur är en oumbärlig del av en babys välbefinnande. De finns där för att trösta dem och följa dem i deras utveckling. Mjukdjur har blivit en integrerad del av bebisars och barns liv.

Kuddleksaker är vanligtvis plyschföremål, men de kan också vara gjorda av tyg, trä eller plast. De kan ha olika former: djur, figurer, bokstäver osv. De kan också ha olika färger och texturer. Mjukdjur är ofta mjuka och behagliga att röra vid, vilket gör dem ännu mer attraktiva för spädbarn. Gosiga leksaker ger spädbarn en känsla av trygghet och komfort.

De finns där för att lugna dem när de är oroliga eller ledsna. Mjuka leksaker är också ett utmärkt sätt för bebisar att utforska sin omgivning och utveckla sina sinnen. Genom att hantera sina gosedjur lär sig bebisar om världen runt omkring dem. Mjuka leksaker är också viktiga för bebisars sociala och känslomässiga utveckling.

Trikotplyschdjur, en atypisk och älskvärd mjukisdjur

Stickade plyschleksaker är ett av de mjukaste och mest bekväma föremålen för barn och vuxna. De är tillverkade av mycket mjuka material, till exempel bomull, ull eller till och med sammet, vilket gör dem mycket behagliga att röra vid. De ljusa färgerna och de varierande mönstren gör det lätt för barn att hitta en mjukisdjur som de gillar.

Stickade plyschleksaker är också mycket hållbara och kan hålla i flera år utan att de blir skeva eller slits ut. De är mycket värme- och väderbeständiga, vilket gör dem perfekta för resor eller utomhusäventyr. Dessutom är de hypoallergena och därför lämpliga för personer med allergier. Stickade plyschleksaker är inte bara mjuka och bekväma, de är också mycket söta och utgör fantastiska gåvor till barn. De kan ges till en bebis som tröst och trygghet, eller till ett äldre barn för att påminna dem om att någon tänker på dem.

Slutligen är stickade plyschleksaker ett utmärkt sätt att visa sin kärlek och tillgivenhet. Oavsett om det är till ditt barn, din vän eller din partner är det en ovärderlig gåva att ge en sådan.