-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Stickad kanin plysch

568,00 kr

Den här flätade kaninen är en mycket rekommenderad plysch för barn och även för spädbarn, eftersom den inte innehåller några farliga material som kan äventyra barnets hälsa. Den här kaninen skulle vara perfekt i din babys famn.

Stickad kaninplysch är en söt, mjuk och gosig stickad kanin. Han är gjord av mjuk och fluffig plysch, med ljusa ögon och långa kaxiga öron. Han är perfekt att gosa med eller leka med. Knitted Rabbit Plush är en fantastisk följeslagare för både barn och vuxna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Hög kvalitet

Den här nallen är handstickad, vilket garanterar högre kvalitet än vad du är van vid. Ta tillfället i akt och köp denna stickade plysch. Denna förtjusande stickade kaninplysch är den perfekta plyschkompisen för din lilla människa! Den här supermjuka och gosiga kaninen är tillverkad av 100 % ekologisk bomull och kommer snabbt att bli en favorit. Kaninen mäter 21 cm och har förtjusande öron som säkert kommer att smälta ditt hjärta.

Roligt för barn

Stickade plyschleksaker är mycket roliga för barn, från bebisar till tonåringar, och kan vara en bra följeslagare för tusentals barn och spela en mycket viktig roll i deras utveckling.
Stickad kanin plysch a7796c561c033735a2eb6c: Vit|Gul

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul, Vit

Storlek

21cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-4 ans