-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt lökbläckfisk plysch

181,00 kr

Den här söta vitgröna bläckfisken med en stor rolig mun gör ett litet ljud när du trycker på dess lökformade huvud. Den här förtjusande lilla bläckfisken är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Plyschleksaken är perfekt för att mysa och gosa med och är en fantastisk present till barn i alla åldrar. Octopus Cute Onion plysch är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk vid beröring, vilket gör den perfekt för att gosa med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt lök bläckfisk Pluddjur Pluddjur Pluddbläckfisk a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Söt lökbläckfisk plysch

Bebisar reagerar först på ljud och gillar naturligt en mjuk leksak som gör ljud.Den här söta leksaken mäter 20 cm och kommer att bli en trogen följeslagare för ditt barn, och när de har lekt färdigt kan de mysa med sin nya vän för en tupplur. Denna förtjusande leksak kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän, och de kommer att älska dess leende och mjuka kropp.

En vän till dykare

Även om de kan se skrämmande ut kan vissa bläckfiskar hålla sällskap och till och med leka med dykare. Din lilla flicka kommer att älska det söta ansiktet och den mjuka, pälsiga kroppen. Dessutom blir du glad över att veta att den här miljövänliga leksaken är tillverkad av hållbara material.
Teckning av en bläckfisk som spelar musik

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

20cm