Show Filters

Samling av upplysta plaider

Våra upplysta plaider är mjuka och kommer att lysa upp ditt hem. Ljusen som är inbyggda i filten ger en lugnande atmosfär, vilket gör den idealisk för sömn eller meditation. Det lätta tyget är mjukt att röra vid och kan tvättas i maskin för enkel skötsel.

Light Blanket kommer garanterat att bli ditt favorit sätt att koppla av hemma. Perfekt för att mysa i soffan eller slappna av i sängen, den lysande filten kommer troligen att bli ditt nya favoritsätt att hålla dig varm hela säsongen. Den här unika filten är upplyst inifrån och ger ett varmt och inbjudande sken i alla utrymmen.

Vår kollektion med ljusfiltar innehåller en mängd produkter, som alla är av hög kvalitet och har snabb leverans. Du kommer garanterat att hitta något som du gillar i vår butik.
<Cocooning, det nya sättet att värma sig under vintern
Cocooning är en alltmer populär trend som innebär att man skapar ett personligt utrymme där man kan slappna av och känna sig trygg. Det är en rörelse som betonar komfort, säkerhet och personligt välbefinnande. Cocooning kan ta sig många uttryck, men förknippas vanligtvis med aktiviteter som att läsa, titta på film, lyssna på musik, yoga, massage eller andra aktiviteter hemma eller i ett annat bostadsområde. ec.

Cocooning är ett sätt att återknyta kontakt med sig själv och ta tid för sig själv. Detta kan bidra till att minska stress och förbättra det mentala och fysiska välbefinnandet. Genom att ta tid för dig själv kan du slappna av och njuta av livets små nöjen. Det gör också att vi kan fokusera på det som är viktigt för oss och ägna tid åt saker som gör oss lyckliga. Cocooning är också ett utmärkt sätt att hålla kontakten med andra. Genom att ta tid för oss själva kan vi ta oss tid att prata med vänner och dela stunder tillsammans. Detta kan vara mycket fördelaktigt för den mentala hälsan och det allmänna välbefinnandet.

Denna övning är idealisk när den används tillsammans med vår luminous plaid. Faktum är att vår belysta filt är perfekt för att mysa i soffan eller sängen och passar perfekt in i vilken inredning som helst. Den ljusande filten är tillverkad av ett mjukt, mysigt tyg och kommer garanterat att bli din favoritavkopplande följeslagare. Täcket med ljus är perfekt för dig!

Du behöver ömhet och mjukhet på din hud, vår täcke med ljus är det perfekta valet. Den är idealisk för att mysa i soffan eller sängen och smälter perfekt in i vilken inredning som helst. Den filt med ljus är det perfekta sättet att lägga till lite lyx och komfort i ditt hem. Denna sköna filt är tillverkad av ett ljusande tyg som gör den perfekt för att läsa i sängen eller kura ihop sig i soffan, vila i sovrummet eller meditera i ditt hem.

Det mjuka, bekväma tyget är perfekt för alla rum i ditt hem, och den inbyggda timern innebär att du kan njuta av det mjuka ljuset i timmar utan att behöva oroa dig för att stänga av det. Ljusfilt är det perfekta sättet att lägga till lite lyx och komfort i ditt liv.

Ljusplaid, när ljus möter mjukhet.

Ljusplaider är ett utmärkt sätt att ge ditt hem en unik och magisk känsla. De finns i en mängd olika färger och mönster, så att du kan hitta den perfekta stilen för din inredning. De plaider med ljus kan användas för att skapa en varm och intim atmosfär i ditt vardagsrum eller sovrum. De plaider med ljusreflektioner är tillverkade av mjuka och bekväma material, som ull, bomull och sammet. De är utformade för att vara lätta att rengöra och underhålla. Vissa modeller har också inbyggda LED-lampor som kan fjärrstyras. Det innebär att du kan justera ljusets ljusstyrka och färg för att skapa en avkopplande och romantisk atmosfär.

Belysta plaider är perfekta för vinterkvällar. Du kan lägga dem på din soffa eller säng och njuta av den värme och komfort de erbjuder. Du kan också använda dem för att svepa in dina gäster på en fest eller ett speciellt evenemang. Ljusplaider är mycket mångsidiga och kan även användas som en extra ljuskälla. Deras ljusstyrka är nämligen tillräckligt hög för att ge dig en effektiv andra ljuskälla i ditt hem.

Plaidfiltar, zoom på ett tillbehör som har blivit oumbärligt på vintern.

Plaid filtar är oumbärliga sängkläder för älskare av komfort och värme. Dessa mjuka och fluffiga filtar är idealiska för att lägga till en touch av elegans till din inredning, ditt hem eller annat vardagsrum, samtidigt som de ger en kokong av värme och välbefinnande. De finns i en mängd olika material, färger och mönster för att passa alla stilar och smaker.

De bright plaid blankets av ull är perfekta för att hålla värmen under de kallare månaderna, eftersom de är bekväma och mycket varma. De är också mycket hållbara och kan tvättas i maskin utan problem.

plaidfiltar av bomull är också mycket populära. De är lätta och andas, vilket gör dem perfekta för varma och fuktiga nätter. Detta gör dem mycket lätta att underhålla och rengöra. Plaidfiltar i polyester är också mycket populära. De är bekväma och supermjuka, och deras syntetiska material är verkligen fläck- och rivbeständigt.

De är också mycket lätta att underhålla och rengöra. Oavsett vilken typ av rutig filt du väljer kommer du att finna oklanderlig mjukhet och tygkvalitet.

I bomull eller ull kommer den självlysande rutiga pläden att gosa om dig med mjukhet och värme

Ull plaider är ett utmärkt val för dem som söker en varm och bekväm filt. Ull är ett naturmaterial som erbjuder en mängd olika egenskaper, varav den viktigaste är dess förmåga att behålla värmen. Detta gör ullplaider perfekta för de kyliga kvällarna och för att hålla dig skönt varm medan du tittar på tv eller läser en bok, mysig och varm i ditt hem eller sovrum.

Dessutom är ullplaider mycket hållbara och kan hålla i flera år utan att förlora sin mjukhet och glans. De är också absolut lätta att ta hand om och kräver bara en handtvätt då och då för att hålla dem rena och i gott skick.

Ull är också hypoallergen, vilket gör det till ett utmärkt val för allergiker. Slutligen finns ljusande ullplaider i en mängd olika färger och mönster, så du kan hitta en som passar bäst till din heminredning. Oavsett vilken färg eller vilket mönster du väljer kommer du garanterat att njuta av en varm och mysig filt som håller dig varm under de långa, varma vinterkvällarna i ditt hem.

Den100% bomullsöverkastet är ett måste för dig som älskar komfort och mjukhet. Det är mycket behagligt att röra vid och dess lätt fluffiga konsistens ger en ojämförlig känsla av välbefinnande. Dessutom är det mycket lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin utan problem. Den här filten erbjuder en mjuk och behaglig värme som gör att du kan slappna av och njuta av en stund av lugn och ro.

Dess breda färgpalett, från neutral till fluorescerande rosa, passar till alla inredningsstilar och kan användas i vardagsrummet, sovrummet eller andra rum i ditt hem. Den är mycket motståndskraftig och blir inte varvig efter flera tvättar. Dessutom är den hypoallergen och orsakar inte hudirritationer. Den är därför perfekt för personer med allergier eller känslighet.

Plaid i 100 % bomull är ett måste för att skapa en varm och välkomnande atmosfär i ditt hem. Den är mjuk, lätt och mycket behaglig att röra vid. Den kommer att följa med dig under hela året och låta dig njuta av stunder av avkoppling.