-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Filt med mån- och stjärnmönster

454,00 kr1.136,00 kr

Den här mån- och stjärnmönstrade pläden är helt otrolig! Den är inte bara otroligt mjuk och bekväm, utan det integrerade mån- och stjärnljuset gör att du kan lysa på natten. Oavsett om du använder den för att värma dig en kall vinterkväll eller som ett dekorativt inslag i ditt hem kommer detta överkast snabbt att bli din nya favorit. Missa inte det, beställ ditt idag !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Moon and Starlight Throw Bright Throw 87aa0330980ddad2f9e66f: L|M|S|XL

Håller dig varm och bekväm hela natten

Det här överkastet med stjärnmönster i mån- och ljusmönster är tillverkat av mjuka material av hög kvalitet och håller dig varm och bekväm hela natten. Lys upp din kväll med detta roliga och festliga överkast!

Måne- och stjärnljusöverkastet är perfekt för att sova med på natten. Det är mjukt att röra vid och de växlande ljusen skapar en lugnande atmosfär, perfekt för vinterkvällar.

En värld av ljusa rutiga plädar!

Välkommen till den förtrollande världen av ljusa plädor! Detta ljusa och vackra tyg är perfekt för att ge ditt hem en touch av värme och lyx. Det är perfekt för att hålla värmen under kalla nätter.

Moon and Starlight Throw Bright Throw 87aa0330980ddad2f9e66f: L|M|S|XL

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

100x75cm, 152x100cm, 200x150cm, 200x180cm

Färg

Rosa

Matériau

Polyester