Show Filters

Älskar ditt barn hundar, både stora och små? Letar du efter en originell presentidé till en födelse som inte bara kommer att uppskattas av barnet utan också av föräldrarna? Ge bort en fin mjuk plyschleksak med avbild av hans favoritdjur! Den här presentidén är alltid en succé för de små på grund av de söta linjerna och den mjuka pälsen. I vår katalog kan du välja mellan riktiga, tecknade, ljusa eller kawaihundar som de från Ty. Vilken av dem kommer att tilltala ditt barn? Svaret kanske inte är självklart, eftersom alla våra hundplyschor är söta!

Bringa glädje till ditt barn med en hundplysch

I verkligheten är hundar husdjur som är kända för att vara snälla, lojala, beskyddande och lekfulla mot barn. Sätt en hund (inte en doberman, förstås!) och en tvååring i samma rum och du kommer att se att det sker en interaktion mellan dem, oavsett om det är en stunds lek eller en improviserad torkning av tårar från den fyrbenta följeslagaren. Som vuxen berörs vi oundvikligen av dessa stunder av delaktighet. Även om det finns några svansar eller öron som dras i början, vävs många vänskapshistorier som Belle och Sebastian eller Boule och Bill. Hundplyschet gör det också möjligt för barnet att bekanta sig med närvaron av en hund.

Oavsett om det finns en hund i huset eller inte är djuret mycket populärt bland barn, både verkliga och fiktiva. Därför kommer en hundplyschleksak att bli en succé för ditt blonda huvud och alla andra runt omkring dig. Det återstår att se om hans hjärta kommer att svänga mellan en husky, en Jack Russell eller en pudel…. Alla väntar de på att bli adopterade av en ny pojkvän eller flickvän för att ge sig ut på nya äventyr.

En plyschhund, en fantastisk lekkamrat

Hundplysch är ett måste för barn, precis som den klassiska nallebjörnen. Den kommer att glädja såväl en liten flicka som en liten pojke. Men eftersom alla smaker ligger i naturen har vi avvecklat plyschan under olika möjliga raser med flera färger att välja mellan. I vår katalog finns också plysch med fantasihundar, från tecknade filmer (som Bluey) eller inte, för att uppfylla alla önskemål om att ha en hundplysch.

Vi har också valt ut hundplyschor i alla storlekar, från den gosiga hunden på 18 cm som den lilla gosar i sin säng till ljusande hundplyschor på 50 cm som kommer att ge den söta touchen till din lilla persons rum.

Fullt av gosigheter framöver med hundplyschan

Nyföddas första kompisar är ofta de gosedjur som fungerar som deras gosedjur. De ger dem en känsla av trygghet vart de än går. Sätt hundplyschan i kontakt med din hud i några ögonblick: på så sätt kommer ditt barn att ha din doft på sin plysch och blir lugnad om du måste gå bort.

Vid tupplurar, i bilen eller helt enkelt när ditt barn känner ett behov, kommer hundplyschan att vara en bra allierad för alla kramar. Fördelen är att han inte kommer att morra eller springa iväg om något inte passar honom. Precis som med en riktig hund erbjuder hundplyschet en lugnande närvaro för ditt lilla barn och detta kommer att hjälpa honom att somna. Därför har vi valt söta små ansikten, naturliga färger och material som är behagliga under små fingrar.

En kvalitetsplysch för en bred vänskap

När hundens plysch väl är adopterad kommer hundens plysch att följa ditt barn i alla hans äventyr. Hemma, i trädgården eller hos barnflickan kommer den troget att följa med honom, även om den måste få några smuts-, mat- eller gouachefläckar. För att inte tala om örat som sugs samtidigt som tummen för att lugna honom under bilresor eller när han sover.

För att garantera en hundplysch som förblir mjuk och vacker på lång sikt erbjuder vi kvalitetsplysch som tål upprepade tvättar. På Min-gosedjur.se är vi uppmärksamma på robustheten hos våra sömmar samt fyllningen och bomullstygets kvalitet för en optimal motståndskraft. Vi lägger också stor vikt vid fixeringen av ögonen och andra små element som kan lossna med tiden för att kunna erbjuda en hundplysch som är helt säker. Denna motståndskraft är inte försumbar om barnet drar i den när det leker till exempel.

Hitta hundplysch på Min-gosedjur.se

Min-gosedjur.se, som skapades 2021, har bara en önskan: att varje barn ska kunna hitta den plyschleksak som motsvarar hans förväntningar. Och när det gäller kategorin hundplysch är våra modeller lika söta! Det räcker med att bläddra igenom sektionen för hundplysch för att känna dig som ett barn igen när du ser dessa söta små bollar som får dig att vilja gosa med dem. Oroa dig inte, det skadar inte att köpa en hundplysch för att utöka din samling eller för att tillfredsställa ett sug efter en plyschleksak.

Födelsedagspresent, födelsedagspresent eller bara för att glädja, du kommer att hitta Den hundplysch som kommer att glädja ditt barn eller någon annan mottagare utan att spränga banken. Dessutom är leveransen gratis från 40 euro i köp på vår webbplats, vilket gör det möjligt att göra vackra gåvor till flera personer.