-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Grå husky plyschhund

249,00 kr

Här är den grå Husky plyschhunden, som älskar att leka, springa runt och ge stora kramar till ladan! Hon gillar också att gå överallt: i skogen, i parker, på stranden… Kort sagt, hon älskar att upptäcka världen runt omkring henne!

Den grå huskyplyschhunden är den idealiska plyschhunden för barn som älskar hundar. Den är både söt och gosig, och den är tillverkad av högkvalitativa material som gör den väldigt mjuk att röra vid. Barnen kommer att älska att leka med den här plyschan och den kommer att bli deras idealiska följeslagare att gosa med när de känner sig ensamma eller ledsna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå husky plyschhund plyschdjur Åldersintervall: > 3 år

Grå husky plyschhund

Den grå hundens plysch är så söt! Hon är väldigt rolig, älskar att ge pussar och stora kramar till barn! Den grå huskyplyschan är en fantastisk present till barn och vuxna. Den är tillverkad av plysch av hög kvalitet med svarta plastögon. Pälsen är mjuk och silkeslen. Det är en mellanstor plysch som mäter cirka 30 cm hög.

människans bästa vän

De är utan tvekan våra bästa vänner, dessa fyrbenta varelser som alltid är redo att leka och gosa. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Hundar är lojala följeslagare och pålitliga beskyddare som älskar sina ägare villkorslöst. Upptäck alla våra plyschleksaker med bilden av din favoritkamrat.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Storlek

23cm