Show Filters

My Plush har den största samlingen av kvalitetspluder av Disney Plush som finns tillgänglig idag.

Musse, Olaf, Dumbo, Ratatouille plyschor… My Plush erbjuder dessa otroliga plyschfigurer. Ge dina barn daglig glädje och lycka med dessa plyschleksaker.

Våra Disney plyschleksaker tillverkas i vår partnerverkstad på beställning för att garantera högsta möjliga kvalitet.

Disneys fantastiska värld

I mer än 90 år har Disneys universum varit synonymt med magi och drömmar. Detta universum har fängslat hela generationer och bidragit till att forma den värld vi lever i idag. Disney började 1923 med en liten studio i Hollywood. Walt Disney och hans bror Roy arbetade hårt för att skapa filmer som skulle inspirera och underhålla publik över hela världen.

Deras första långfilm, Snövit och de sju dvärgarna, släpptes faktiskt 1937 och markerade början på en era av moderna sagor. Sedan dess har Disney producerat hundratals filmer, varav några har blivit klassiska succéer som Skönheten och odjuret, Aladdin och Lejonkungen.

År 1955 öppnade Disney, utöver framgångarna med sina verk, sin första nöjespark, Disneyland, i Kalifornien. Det var en magisk plats där besökarna kunde fördjupa sig i Disneys värld och uppleva sina egna äventyr. De ursprungliga attraktionerna omfattade berg- och dalbanor, åkattraktioner och shower samt animerade Disneyfigurer som hälsade på gästerna. Under årens lopp har Disney öppnat fler nöjesparker runt om i världen, bland annat Walt Disney World i Florida, Tokyo Disney Resort i Japan och Hong Kong Disneyland i Kina.

Musse Pigg och hans värld är en integrerad hjälte i Disneyvärlden och har sedan starten 1928 varit en oändlig källa till inspiration och underhållning för generationer av fans runt om i världen. Musse är en ikonisk karaktär som representerar oskuld, glädje och skoj.

Han har dykt upp i filmer, tv-serier, serietidningar, videospel och böcker. Mickey föddes ur Walt Disneys kreativa hjärna och har blivit en av animationens största hjältar. Hans karaktäristiska utseende – en svartvit mus med spetsiga öron – blev omedelbart igenkännbart och har antagits av tusentals fans. Sedan hans första framträdande 1928 har Musse Pigg blivit en oumbärlig popkulturell karaktär.

Musse Piggans värld omfattar även många andra figurer, bland annat Minnie Mouse, Kalle Anka, Daisy Duck, Goofy och Pluto. Var och en av dessa figurer har sin egen personlighet och sina egna äventyr, vilket gör deras värld varierad och rik. Fans kan utforska Musse Piggans värld genom filmer, böcker, videospel och varor, inklusive vår berömda Disney-plysch.

Vår Disney plyschkollektion, ge lite förtrollning till ditt rum!

De uppstoppade djuren från Disneys värld är en av moderbolagets mest ikoniska produkter. De förknippas med barndomens oskuld och magi, vilket gör dem till en idealisk gåva för unga och gamla. Dessa söta varelser har skapats för att ge glädje och lycka till alla som tittar på dem. Disney plyschleksaker är kända för sin stora variation av karaktärer och färger. De mest populära är Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kalle Anka, Goofy och Pluto. Det finns också nyare figurer som Buzz Lightyear, Woody och Stitch.

Varje Disney World-inspirerad plysch i vår kollektion är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till en unik och minnesvärd pjäs. De Disney Hero Resemblance Plushies i vår kollektion är också kända för sin överlägsna kvalitet. De är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att hålla i många år. De är mycket mjuka vid beröring och bleknar inte lätt.

Dessutom kommer vissa modeller med roliga tillbehör som kläder, hattar och skor. Disney valpar är inte bara bedårande, utan de är också ett utmärkt sätt att förmedla positiva budskap.

pupporna från Disneyuniversumet är en av de största symbolerna för ömhet och kärlek. De är en ständig påminnelse om älskade karaktärer för barn och vuxna och väcker glada och nostalgiska minnen. Dessa söta varelser erbjuder oss en flykt till en magisk värld fylld av underbara karaktärer och minnesvärda ögonblick. Våra Disney plyschdjur är tillverkade av mjuka och bekväma material som ger dessa små varelser en varm och mysig känsla.

Deras ljusa ögon och genuina leenden ger en känsla av glädje och lycka till dem som tittar på dem. Varje gosedjur är unik och har sin egen personlighet, vilket gör den ännu mer älskvärd. De finns i olika storlekar och stilar för att passa allas smak och preferenser.

Barn älskar att samla på dessa leksaker och föräldrar älskar att ge dem i present till sina barn. Så Disney hero pins är ett utmärkt sätt att visa någon att du älskar dem och tänker på dem. De är ett perfekt sätt att uttrycka din kärlek och tillgivenhet till ditt barn.