-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Baby Yoda plysch i sin spjälsäng

397,00 kr

En söt plysch av Baby Yoda i sin flygande vagga. En mjuk 23 cm lång plysch från Ta med dig styrka och visdom till din Star Wars-samling. Den här Yoda-babyplyschan är den perfekta gosskompisen för din lilla. Han är mjuk och gosig, vilket gör honom till den perfekta leksaken för ditt barn att mysa med. Dessutom är det ett bra komplement till alla Star Wars-samlingar! Den här förtjusande leksaken är perfekt för alla barn som älskar Star Wars.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Baby Yoda plysch i sin vagga Disney plysch Star Wars plysch Storlek: 23cm

Baby Yoda

Fördjupa dig i din favorit Mandalorianers äventyr med den här söta lilla plyschbebisen Yoda i sin barnsäng. Med sin mjuka gröna päls och stora bruna ögon är den här leksaken omöjlig att motstå. Men den är inte bara söt, den är också interaktiv. Vare sig din lilla person vill leka eller gosa, kommer Yoda baby plysch att ge dig många timmars skoj.

Star wars plyschsamling

Upptäck hela vår kollektion av Star Wars-plysch. Vilken är den bästa presenten till ett fan av Star Wars-sagan? En yogaplysch eller en Darth Vader-plysch… valet är ditt. ”Den mörka sidan av kraften, frukta den du måste” skulle Yoda säga. Upptäck hela kollektionen av Star Wars-plysch i vår butik.
Stjärnornas krig plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Taille

23cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-7 ans