-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Mimmi Pigg Rosa

681,00 kr1.022,00 kr

Den här söta plyschan är den ikoniska Disney-figuren Mimmi Pigg. Mickys älskare är här i rosa. En söt liten mus som du vill gosa och leka med hela dagen. Denna förtjusande Mimmi-plysch är perfekt för alla småflickor som älskar allt som är rosa. Minnie kommer garanterat att bli ditt barns bästa vän och hon kommer att älska att mysa med den här mjuka och gosiga leksaken.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa Minnie Plush Disney Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|70cm

Mimmi Pigg

En mycket mjuk plysch som är idealisk för att följa med ditt barn på alla dess upptäckter. En vacker färg som kommer att lugna ditt barn. Denna förtjusande leksak kommer garanterat att bli ditt barns favorit. Med sin mjuka rosa päls och stora svarta rosett är den omöjlig att motstå! Dessutom har den den perfekta storleken för att gosa och mysa. Ditt barn kommer att älska att ta den med sig vart de än går.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.

Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériaux

Peluche

Tranche d'âge

>3ans