-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nalle Puh stor plysch

397,00 kr

En stor, mjuk plyschleksak av vår favoritbjörn. Ta med ditt barn till Nalle Puhs magiska värld för några roliga äventyr. Den här högkvalitativa kudden är tillverkad av hållbara material som kommer att tåla många års kärlek och användning. Den kommer garanterat att bli en av familjens favoriter. Beställ din Winnie the Pooh-plysch idag! Ditt barn kommer att älska denna vackra plysch!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nalle Puh Plysch Disney Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm

Nalle Puh

Winnie har ett stort hjärta och hjälper alltid sina vänner. Ge dig ut på galna äventyr med din lilla vän och den här stora, vackra Winnie-plyschan. Den här livfulla leksaken kommer att ge ditt barn ett leende på läpparna varje gång de ser den. Den gosiga designen är perfekt för de små att mysa med vid tupplur eller läggdags. Dessutom kommer de klara färgerna garanterat att lysa upp vilket rum som helst. Ditt barn kommer garanterat att älska den här härliga plyschkudden!

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

40cm

Färg

Gul, Röd

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton