Show Filters

Vilket barn har aldrig drömt om att ha en delfin hemma? Detta havsdäggdjur, som är lika berömt som unikt, är en riktig prins av haven och har länge förfört människornas hjärtan med sin elegans, livlighet och intelligens. Efter den världsberömda delfinen Flipper har otaliga filmer och tecknade serier visat detta majestätiska djur till glädje för både unga och gamla.

Eftersom vi är stora specialister på peluches var det otänkbart för vår webbutik Ma-Peluche.fr att inte föreslå den livligaste av valarna i vår kategori ”Peluchedjur”. Letar du efter en present till ett litet (eller stort) barn som älskar uppstoppade djur och delfiner? Bläddra igenom vår katalog utan dröjsmål och hitta din lycka!

En delfin att gosa med

Alla våra valpar är utformade för att ha det perfekta materialet att röra vid, för både små och stora barn. De finns i olika storlekar och vissa av våra modeller har tillräckligt stor räckvidd för att kunna användas som kudde, duffel eller stor plysch. Vårt dolfinplysch kan till och med vara större än ditt barn, vilket säkert inte kommer att vara till deras missnöje! Våra dolfiner är garanter för en lugn och fridfull sömn för alla lyckliga personer som de guidar in i drömlandet.

Dyk ner och simma i drömmarnas stora hav på ryggen av en av våra eleganta och omtänksamma dolfinplysch. Förutom att erbjuda den fluffiga, tröstande värmen som bidrar till lugna, mysiga nätter med våra textildjur, erbjuder vi även en belyst modell som är en plyschleksak, sänglampa och nattlampa i ett. En mycket användbar multifunktion och till och med idealisk för att lugna de yngsta som är rädda för mörkret och på så sätt bespara dem många mardrömmar!

En gosedjur att bli ”galen” i

Efter att ha vakat över småbarns sömn på natten blir en dolfinplysch den bästa följeslagaren på dagen för galen lek, ensam eller med andra små vänner. Med designen på våra dolfiner som är utformade för att vara vänliga och sympatiska, precis som den riktiga valen, kommer barnen naturligtvis att kunna integrera denna skrikande vågornas kung med sina andra leksaker för att berätta historier och dramatik värdig en storfilm!

En dolfinplysch är en livvakt på natten och bästa vän på dagen och har alla förutsättningar för att bli varje barns favoritleksak och kommer att bli en följeslagare under deras yngre år, som de kommer att minnas med nostalgi resten av livet.

En gosig leksak som är perfekt för att följa med på äventyr

Ett mycket vänligt djur som är särskilt älskat av barn, dolfen symboliserar också äventyr, äventyr och miljöombyte. Tänk bara på detta överdådiga, hoppande djur och du kommer genast att höra ljudet av vågor och några måsars rop.

Det är inte för inte som många tecknade filmer som Den lilla sjöjungfrun, för att bara nämna en, ger honom en framträdande plats i sin berättelse. Och detta är alltid i busiga och smarta roller, i enlighet med hans natur, som gör honom till en av djurrikets mest intelligenta representanter. Han förekommer också ofta i filmer där pirater och kapare korsar svärd på fartygsdäck.

Kvalitativt textilarbete för de bästa leksakerna

På Ma-Peluche.fr är vi mycket angelägna och petiga när det gäller utformningen av våra produkter. Eftersom vi gör det till en hederssak att tillverka och sälja leksaker som är hälsosamma och av perfekt kvalitet använder vi strikt utvalda och ansvarsfulla hypoallergena material som bomull.

Även om ditt barn gnuggar sin plyschleksak lite för mycket kommer det inte att få någon irritation eller sår. Se bara till att tvätta den regelbundet för att ta bort all smuts som tyget samlar på sig när ditt lilla barn flyttar den eller smutsar ner den. Ditt barn kommer att kunna tugga på sin favoritplyschleksak mellan gosarna utan risk för att bli sjuk.

Ett varierat utbud av vänliga och färgglada mönster

Föredrar ditt barn rosa? Inga problem, vår katalog över dolfinplyschor erbjuder olika modeller med olika färgval. Med en snygg design för att vara lika mycket ett plysch som ett dekorativt föremål kan vår dolfin vara i en grå färg som påminner om det riktiga djuret. Den är mer finurlig och finns även i rött och blått. Vår Special TY-modell den mest originella av alla är dessutom prydd med regnbågsfärgade fjäll på sin dominerande rosa och vita hud. Ett slutgiltigt exemplar som små sjöjungfrur med glädje kommer att lägga till i sin docksamling.

En perfekt gåva för vem som helst och vid vilket tillfälle som helst

Det är mänskligt, alla älskar gåvor. Oavsett om du vill skämma bort ett barn eller dra ett spratt åt en vän, kommer en plyschleksak från vår webbplats alltid att garantera en rolig och kvalitativ present. Beroende på smak och trender hos den lyckliga mottagaren av denna gåva, välj den dolfin som passar honom bäst, som en framtida maskot som varför inte följa med honom på hans resor och dyka upp på hans Instagram stories. Vänta inte längre med att göra din beställning, om dina inköp når 455 kr behöver du inte betala några leveransavgifter!