-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Dolphin plysch med ljus

284,00 kr

Har du någonsin tänkt dig att ha en plyschdelfin som sänglampa? Om du aldrig har sett den har du precis hittat den, en EXKLUSIV delfin som du inte hittar någon annanstans. Naturligtvis är detta inte dess enda funktion, den kan också användas som en vanlig plyschleksak eller som en sömnkompis på natten, det är upp till dig att bestämma hur du vill använda den.

Upplysande delfinplysch, tillverkad av mjuk plysch, med ett inbyggt LED-ljus som byter färg! Tryck på knappen på delfinens mage för att tända lysdioden.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Upplyst kudde

En lysande delfinkudde med en mycket mjuk bomullspäls är något du aldrig sett förut, vad tycker du? Väldigt roligt, eller hur? Barnen älskar den här delfinplyschan. Barnen kommer att älska att leka med det här lysande delfinplyschet! Den är supermjuk, vilket kommer att göra deras lekar ännu roligare. När man trycker på den avger den ett mjukt, lugnande ljus. Det är den perfekta följeslagaren för godnattsagor eller för att somna lugnt. Barnen kommer aldrig att vilja vara utan den!

Dolphin samling

Den ljusa färgen på delfinplyschet kan variera beroende på delfinens färg. Detta är ett utmärkt tillfälle att skapa en samling med alla tillgängliga färger på denna söta delfin.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Blå, Rosa, Vit

Storlek

45cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans