-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Dolphin plysch för sovrumsdekoration

227,00 kr681,00 kr

Vad sägs om att ha en delfinplysch som dekoration i ditt hem? Ovanpå soffan, soffbordet i vardagsrummet eller till och med på en möbel. Denna dekorationsmetod blir alltmer populär, så när du vill byta ut din dekoration istället för att slänga den kan du helt enkelt ge det uppstoppade djuret till ett barn och de kommer att bli väldigt glada.

Köp en barnrumsdekoration med detta delfinplysch. Den är lätt att ta hand om, söt och väldigt mjuk för de små. Djurets mått är 80 cm högt. Idealisk gåva till barnens sovrum och inredning, den kommer att hitta sin plats överallt!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Dolphin Plush Bedroom Decorator Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Blå|grå|rosa

Dekorativ plysch

Förutom att vara en dekorativ plyschleksak kan den här plyschleksaken ges som en leksak till ett barn, precis som alla andra plyschleksaker. Gör ett barn lyckligt genom att ge dem den här vackra plyschdelfinen. Delfinplysch är en unik och multifunktionell produkt. Den kan användas som dekoration i sovrummet, vardagsrummet eller badrummet. Delfinplyschan kan också användas som kudde eller leksak för barn. Delfinplyschet är tillverkat av mjuka och smidiga material, vilket gör det mycket behagligt att röra vid det. Den är också hypoallergen, vilket gör den idealisk för barn och vuxna som är känsliga för allergier.

Sömnstöd

Detta är en perfekt mjuk leksak som hjälper ditt barn att somna. Om du köper den mindre versionen (30 cm) är leksaken lika stor som en bebis, så du kan gå runt med din bebis och han kommer att underhållas av delfinplyschan.
Dolphin Plush Bedroom Decorator Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Blå|grå|rosa

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Blå, Grått, Rosa

Storlek

30cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans