-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Liten pälsig koala plysch

295,00 kr511,00 kr

Koalor är de sötaste djuren i världen, oavsett om det är en riktig koala eller ett uppstoppat djur kommer de alltid att vara det husdjur vi önskar att vi hade.

Eftersom det tyvärr inte är möjligt att skaffa en riktig koala är det bästa alternativet vår vackra lilla pälsiga koala-plysch som kommer att ge dig rosa drömmar med sin sötma.

Detta pälsiga lilla koalaplysch är supergulligt och helt kramvänligt! Den är tillverkad av mjuka kvalitetsmaterial, vilket gör den superbekväm att gosa med. Och med sin söta lilla näsa och stora ögon kan du inte annat än älska den!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Realistisk och unik koala!

Den här kvalitetsplyschan är mjuk att röra vid och perfekt för att mysa med. Den här lilla koalan är helt enkelt för söt för att motstå. Dess pälsiga yttre kommer att tilltala alla som letar efter en unik och gosig present. Perfekt för barn! Den här lilla pälsklädda koalan med sin mjuka, lockiga päls är perfekt att gosa med! Mycket älskvärd med sina stora svarta glänsande ögon är det omöjligt att inte falla för honom. Hans täta och silkeslena päls är behaglig att röra vid och kommer att följa med dig överallt i dina stunder av avkoppling.

Perfekt plysch för barn

Koalan är mycket lugn och mild till utseendet, men den är mer beräknande och försiktig. De är bra på att koncentrera sig på långsiktigt arbete, men hatar att anstränga sig på något sätt och hatar allt som har med konkurrens att göra. Han är också väldigt söt och älskar att gosa med varandra!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart, Vit

Matériau

Coton

Storlek

12cm, 16cm