-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Koala plysch med krona

340,00 kr

Gosiga leksaker är en stor hjälp i barnens utbildning. Barn som leker med dem känner sig som vuxna, vilket får dem att växa upp mentalt. Det är därför vi erbjuder dessa supersöta djurplyschleksaker för att hjälpa dem att växa upp. Barnen älskar den här koalan plyschdjuret med krona.

Denna plysch är av perfekt kvalitet och mjukhet för barn!

Denna plyschkoala med krona är den perfekta presenten för alla tillfällen! Denna vackra plysch är supermjuk och har en vacker krona som ger den ett kungligt utseende. Den är perfekt för att ge till en älskad person eller för att ge till dig själv!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Koala plysch med krona Koala plysch djur a7796c561c033735a2eb6c: Vit|Blå|Grå|Rosa

Att växa upp i fred

Koalan är ett fridfullt djur som spenderar sin tid med att äta och sova, så att ditt barn kan växa upp lugnt och lyckligt med den här koalan. Perfekt att ge till ditt barn som älskar söta och mjuka gosedjur! Den här koalaplussen med krona är verkligen unik! Den är perfekt för barn som älskar djur och vill ha en plyschleksak med en dekorativ touch. Kronan är tillverkad av metalliskt tyg. Ansiktsdetaljerna är broderade för hand. Pälsen är mjuk och silkeslen och plyschkroppen är väl vadderad. Den här plyschdjuret är en fantastisk present för barn från 3 år och uppåt.

Kuddleksaker, ett barns bästa vän

Koalan är mycket lugn och mild till utseendet, men den är mer beräknande och försiktig. De är bra på att koncentrera sig på långsiktigt arbete, men hatar att anstränga sig på något sätt och hatar allt som har med konkurrens att göra. Han är också väldigt söt och älskar att gosa med varandra!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériau

Coton