Show Filters

Mjukdjur och barn: en riktig historia.
<Att ge ett barn en plyschleksak innebär att ge dem en riktig källa till mjukhet som tröstar dem när de är ledsna eller ger dem en känsla av trygghet när de känner sig sårbara.

Tänk om du gav ditt barn en dinosaurieplysch? Det är en bra idé för att skämma bort ditt barn på ett originellt sätt! Så tröstande och atypisk kan det mycket väl vara så att dinosaurieplyschdjuret blir en riktig tröst för ditt barn och till och med deras favoritleksak.

En plyschdinosaurie: för att få igång fantasin

Fantasin är ett sätt för en bebis eller ett barn att projicera sig själv, på sitt eget sätt, in i det verkliga livet. Det ställer sig då en massa frågor i syfte att hitta svaren för att kunna förstå det som omger det.

Eftersom dinosaurier är en art som försvann för länge sedan kommer din lille son att kunna upptäcka och lära sig mycket tack vare sitt dinosaurieplysch. Hur såg dessa varelser ut? Levde de på land, i himlen eller i havet? Vad gjorde de hela dagen? Tyckte de om spenat? Så många frågor som kommer att leda till svar som bara de yngsta kan hitta..

Barn älskar berättelser. De älskar att sätta en hel massa föremål på scenen för att ge liv åt sina idéer. Med sitt dinosaurieplysch kommer han att kunna skapa ett verkligt universum där han kommer att kunna leva otroliga äventyr, befolkat av platser och karaktärer som är mer knäppa än de andra… där ett dinosaurieplysch lätt hittar en plats, till och med en rosa tyrannosaurus.

Älskar du dinosaurier, men är orolig för att ett dinosaurieplysch inte är tillräckligt ”kawaii” för din lilla? Var lugn genom att snabbt bläddra igenom vårt urval av dinosaurieplyschor, med sina bedårande ansikten, så hittar du garanterat en som du och ditt barn kommer att älska!

En dinosaurieplysch blir en riktig liten följeslagare för ditt barn

Den dinosaurieplyschan kommer att bli en fullvärdig medlem av din lilla persons följe. Den kommer att genomsyras av alla de dofter som han känner väl till, från sin egen, sina föräldrars och dofterna från de platser som han tar med sig sin plysch till, och den kommer att påverka ditt barns medvetande genom att tala om för honom att han befinner sig i närvaro av en annan person som bara vill honom väl.

Med sin dinosaurieplysch kommer det att vara möjligt för honom att utföra många aktiviteter.
Han kommer att kunna mata honom, ta med honom för att leka i parken eller shoppa med sina föräldrar, göra rollspel, berätta hemligheter för honom, dela hans glädjeämnen och sorger, rädslor och förhoppningar, kort sagt: detta kommer att göra det möjligt för ditt barn att kunna uttrycka känslor och önskningar som utan sin dinosaurieplysch skulle kunna förbli dolda inom honom och då skulle kunna generera en form av frustration som skulle vara skadlig för hans utveckling.

Dessutom kommer hans intelligens och inlärning att stimuleras av denna välvilliga medhjälpare som alltid är redo att följa med honom på hans äventyr.

Innan du ger dinosaurieplyschan till ditt barn, sov med den i flera dagar så att plyschan sugs upp av din lukt. Och för säkerhets skull: du kan själv se att våra plyschor, även dinosaurierna, inte biter!
Så när du är borta eller för att hjälpa honom att sova hela natten kommer dinosaurieplyschan att hålla honom sällskap och hans närvaro kommer att lugna honom, eftersom den bär din doft.

En dinosaurieplysch som följer med honom i vardagen

För ett barn kommer det att vara obligatoriskt att ta med sig sin dinosaurieplysch överallt.
Det är till exempel omöjligt att inte dela en utflykt i världen utanför med sin stora vän. Den kommer att finnas där för att stödja honom i de prövningar han måste möta, men också för att dela glädjestunder med honom.

Och vem vet, eftersom världen är så liten, kanske han träffar ett annat barn som också har en dinosaurieplysch, de skulle ha mycket att prata om!

Men dinosaurieplyschens roll slutar inte där!
Vid sovtid kommer den att vara mycket användbar för att göra det möjligt för det lilla barnet att somna utan rädsla, även när ljuset är släckt.

Han kommer att kunna krama och hålla sin dinosaurieplysch mot sitt hjärta utan att skada den, eftersom en dinosaurie är mycket stark.

När ditt barn kommer tillbaka från skolan kommer dinosaurieplyschan alltid att vara redo att välkomna ditt barn så att de tillsammans, över ett gott mellanmål, kan dela med sig av vad de gjort under dagen.
När han inte är i sitt rum kan ditt barn anförtro dinosaurieplyschan ett mycket viktigt uppdrag: att vakta sin hemliga trädgård.

Slutligen kommer dinosaurieplyschan att erbjuda ditt barn en riktig landmärke i de olika skedena av hans liv som bebis, men också som barn. När han når tonåren kommer han att ta beslutet att skilja sig från den eller tvärtom att behålla den så att han när han kramar om den kan återkalla de ömma minnena från sin barndom.
<med Min-gosedjur.se hittar du garanterat den dinosaurieplysch du söker!

Om du vill ge ditt barn en dinosaurieplysch är du på rätt plats!

Från kawaii grön dinosaurieplysch till magisk blå dinosaurieplysch utan att förglömma dinosaurieplysch med hjärta: dussintals och dussintals dinosaurieplysch väntar på dig. Det finns verkligen något för varje smak, för varje ålder, men alltid till ett rimligt pris.

Våra plyschor tillverkas på beställning för att möjliggöra största möjliga omsorg vid tillverkningen. Materialen är noggrant utvalda med målet att inte skada ditt barns hälsa.

Om du letar efter en originell dinosaurieplysch av hög kvalitet till din lilla som uppfyller de högsta normerna för barnsäkerhet, så kan du med Min-gosedjur.se bara bli nöjd.