-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Fårig brun tyrannosaurus plysch

624,00 kr

Vi presenterar den fantastiska och otroligt vildsinta bruna tyrannosaurusplysch som är fruktansvärd!

Det här uppstoppade djuret är villigt att gosa, men akta dig! Du måste tämja honom först, annars biter han dig!

Detta bruna tyrannosaurusplysch är den perfekta följeslagaren för barn som älskar dinosaurier! Den är tillverkad av mjukt plysch och kommer att göra en mycket välkommen kram. Tyrannosaurusen är cirka 60 cm hög, vilket gör den idealisk för små händer. Dess ljusa svarta ögon och vassa tänder kommer att få alla dinosauriefantaster att bli förälskade!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Fårig brun Tyrannosaurus plysch framför en blå stol i ett sovrum

Kul och äventyr!

Här är vår fantastiska bruna tyrannosaurus plysch som har mycket att upptäcka för dig! Hoppa upp på hans rygg (om du kan!), och låt oss ge oss ut på roliga och nya äventyr! Den här söta bruna vildsinta tyrannosaurusplyschan är den perfekta följeslagaren för små dinofixerade! Den är cirka 60 cm lång och tillverkad av mjukt tyg som känns mjukt. Dess stora, glänsande svarta ögon och öppna mun med vassa tänder kommer att tilltala alla små dinosauriefans! Små pojkar kommer att älska att leka med detta vänliga plysch och känna sig som en riktig dinosaurie!

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

60cm

Matériau

Coton

Färg

Brun