Show Filters

Letar du efter en lekkamrat eller ett gosedjur till ditt barn? Behöver du ge en förtjusande present till ett barn eller en mycket speciell vuxen? Dra nytta av vårt breda utbud av pingvinmysiga gosedjur för att göra ditt val enklare, samtidigt som du glädjer din nära och kära. Min-gosedjur erbjuder gåvor och doudous för alla. Oavsett åldern på personer som ska få den, eller deras smak, hittar du säkert här en plyschpingvin som de kommer att gilla.

Penguinplysch, den perfekta presenten till ett barn

Många psykologer, som Taylor, Cole och Stewart eller Melson, är eniga om att barn har en naturlig empati för djur. Med detta i åtanke finns det ingen bättre gåva att ge ett barn än en pingvinleksak? Poängen med en gåva är att glädja, och du skulle inte ha några problem med att göra det med ett av dessa uppstoppade djur.

penguinen är dessutom otroligt söt med sitt runda huvud och sin mage och sina små fötter. Formen i form av en åtta gör den lätt att hålla i, särskilt för ett barn. Avsaknaden av hörn, tack vare dess generellt rundade form, förhindrar att plyschdjuret river sönder ett föremål eller fastnar i en dörr eller bakom en möbel. Om du vill ha en varaktig och effektiv gåva bör en pingvinplysch stå högst upp på din lista enbart av dessa skäl.

Penguinplysch, den framtida hjälten i dina barns berättelser

Den andra fördelen med uppstoppade pingviner är att genom att bli bekanta med dessa djur finner barn berättelser om dem mycket mer spännande. Dessutom är det mycket lättare att hitta böcker, tecknade filmer och filmer, kvällsberättelserna på tuck-in-tiden är oändliga. Barnen har till och med möjlighet att se dem i verkligheten i djurparker.

Den uppstoppade pingvinens fysiska närvaro hjälper barnet att förverkliga sin fantasi. Berättelsen kommer till liv, och berättelsen blir ännu mer intensiv. Förutom fiktion kan man berätta vackra sanna historier om pingviner för barnen.

Penguinplysch, en fantastisk lekkamrat för barn

Pingvinplyschan är tänkt att följa med barnet överallt, troligen under flera år när den lille tycker om den. Tack vare de olika modellerna vi har på hyllorna är det lätt väldigt gulligt att se ditt barn vada runt och leka med sitt gosedjur. Barnet kommer att underhållas av de vackra pingvinhistorierna som föräldrarna berättar. Dessa berättelser gör att ditt barn kan projicera sig in i en värld där det kan roa sig.

Denna lilla värld ger lätt näring åt hans fantasi och låter honom uppfinna alla möjliga rollspel där hans uppstoppade pingvin är huvudrollsinnehavaren. Om ditt barn ännu inte går i skolan och du själv distansarbetar är det en verklig lättnad att ha ett barn som kan leka själv och som har roligt.

Pingvinfluff, ett bra substitut för både barn och vuxna

Föräldrar som letar efter en tröst till sina barn kommer förmodligen att hitta sin lycka med en av våra pingvinplyschor. Barns gnäll är inte ovanligt, främst när föräldrarna är borta, till exempel vid läggdags, innan de åker till jobbet eller när skolan börjar. En uppstoppad pingvin som ges av föräldrarna kan bli ett mycket bra övergångsobjekt som håller föräldrarnas närvaro i barnets medvetande. Det uppstoppade djuret blir ett föremål för komfort och trygghet i sinnet, vilket är en av anledningarna till att barn somnar lättare med hjälp av sina gosedjur.

Dessa känslor gäller inte bara barn. Att ge en pingvinplysch till en vuxen kan betyda att du tycker mycket gott om den personen och att föremålet fungerar som en påminnelse om din närvaro vid deras sida.

Valet av pingvinplysch

För att välja rätt pingvinplysch finns det några kriterier för att ta hänsyn till.

Små barn älskar ljusa färger som gör det lättare att identifiera föremålet. Föräldrar bör dock alltid hålla sig till realistiska toner, som med våra fylliga pingvinplyschor eller våra kawaii pingvinplyschor för att kunna utbilda barnet på samma gång. Å andra sidan är en pastellfärg, som i ljusblå pingvinplysch med öronskydd, säkert uppskattad av vuxna.

Med tanke på de berömda historier som kretsar kring pingviner är det mer klokt att välja en karaktär som är känd av barn. Det gör det lättare för dem att sätta sig in i den. Med det stora utbudet från My Plush hittar du säkert en som kommer nära, om inte den rätta.

Storlekarna på våra plyschor varierar i allmänhet från 20 cm till 70 cm beroende på modell. Dessa storlekar gör det möjligt för oss att anpassa den valda modellen till den person som kommer att få pingvinplyschan. För barn är dock modeller på cirka 35 cm mest lämpliga så att de kan ta med sig dem överallt.

Föräldrarna bör alltid kontrollera att barnet inte är allergiskt mot någon av komponenterna. Därför anges detaljerna för varje gosedjur tydligt i beskrivningarna på My Plush.

Avslutavtalet är viktigt när man ger en pingvinplysch till ett litet barn. Undvik till exempel att välja en modell med knappögon eller tillbehör som han lätt kan slita av och kanske till och med svälja.

De sötaste och mest förtjusande pingvinplyschorna på My Plush

Med vårt breda utbud av pingvinplysch hittar du snabbt den rätta presenten eller tröjan för dig. Vi har något för varje smak, för olika storlekar samt för varje hushållsbudget med våra olika artiklar. Vill du vila på mjukhet? Välj vår penguinplyschkudde. Behöver du lite fantasi? Vår rosa enhörningspingvinplysch är precis vad du behöver. Och om du letar efter något alldeles för gulligt, varför inte kolla in vår regnbågspingvinplysch?