-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Rosa Pingvin med öronskydd

227,00 kr568,00 kr

Här är den rosa pingvinen med öronskydd, som är väldigt gosig ! Den här plyschan kan ges som en gåva från barnets födelse och kommer att följa med barnet hela livet!

Denna rosa pingvinplysch är en idealisk följeslagare för barn och vuxna. Den är mjuk och gosig, med pälsiga öronskydd som gör den ännu varmare och mer välkomnande.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa pingvin plysch med öronskydd pingvin plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|38cm|55cm

Rosa pingvin plysch med öronskydd

Denna rosa pingvinplysch med öronskydd är väldigt rolig! Den är alltid full av glädje och kommer gärna att visa dig isflakets värld!
Den rosa pingvinen plysch med öronskydd är en söt och gosig plyschleksak, perfekt för barn i alla åldrar. Plyschpingvinen är en fantasivarelse som lever i kalla länder och är känd för sina tjocka, glänsande fjädrar.
Plyschpingvinens mjuka och fluffiga öronskydd skyddar barnens känsliga små öron från vinterkylan. Plyschpennan är tillverkad av soft touch-material, vilket gör den bekväm att gosa med. Leksaken är lämplig för spädbarn från 3 års ålder.

Upptäck vår samling pälsar av pingvinen

Pingvinen är ett djur som lever på det norra halvklotet, så den lever i kylan! Den bor med sin familj i en miljö omgiven av is och snö! Den älskar att dyka ner i det mycket kalla vattnet för att simma, men också för att fånga god fisk att äta!

Söt pingvin plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50 cm|70cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe