Show Filters

Deras favoritföremål hjälper både barn och vuxna att hantera olika känslor som de kan uppleva i sina liv. Som lyckoamuletter eller gosedjur hjälper dessa föremål till att bekämpa ensamhet och utveckla empati hos både vuxna och barn. I detta sammanhang är gosedjur i form av djur särskilt populära. Den mest kända är teddybjörnen, som populariserades av den berömda Teddybjörnen. Men upptäck i den här samlingen ko plyschleksaker som hjälper ditt barn att utvecklas psykologiskt också.

Ko för att lugna de allra minsta

Från sex månaders ålder börjar ditt barn förstå att det är en varelse i sin egen rätt. Han vet att han inte är en del av sin mamma. Han börjar sedan känna sig frustrerad av denna medvetenhet, av denna känsla av separation. För att lugna honom kommer filten in i bilden. Det kan vara en näsduk, en leksak eller, vanligare, en mjukis. Den söta ko-gosedjuret hjälper barnet att övervinna denna övergång, så att känslan av ensamhet gradvis försvinner. Dessutom symboliserar kon i många kulturer överflöd, fruktbarhet och generositet, precis som mamma! I Indien anses den till och med vara den universella modern.

Eftersom ditt barn ännu inte kan uttrycka sina behov tydligt i detta skede är det upp till dig att välja åt barnet. För småbarn är det viktigaste att ko-plyschan är säker. Välj ett gosedjur som är tillverkat av ett kvalitetsmaterial, vars hår inte lätt lossnar och som är hypoallergen för att undvika hälsorisker för ditt barn. Så ge ditt barn en broderad babyko-plysch som inte har några hår och som är särskilt lämplig för babys grepp på grund av sin storlek.

En trogen vän till dina barn

När de blir äldre blir uppstoppade djur vänner för dina barn. De blir lekkamrater och förtrogna som håller deras hemligheter och tröstar dem när de är ledsna. Det uppstoppade djuret lyssnar på dem och kramar dem när de vill! Och om ditt barn börjar vilja ha husdjur är babyko-plysch som föreställer en liten kalv idealisk för att introducera dem till djurhållning innan de köper ett riktigt djur. Den här gosedjuret tränar dem i att ta hand om ett djur, så att ditt barn inte kommer att ha några svårigheter när du bestämmer dig för att ge dem en hund eller katt.

I den här åldern bör du lyssna på ditt barn för att välja rätt gosedjur för dem. Om de inte gillar det gosedjur du köper till dem kommer ditt barn ändå aldrig att fästa sig vid det. Återigen är säkerheten viktig. Men det är också det intryck det gör på ditt barn. Erbjud särskilt plysch med prickig ko som garanterat kommer att få ditt barn att skratta under sorgliga stunder, med sin lilla tunga utåt!

Ett täcke för vuxna?

Precis som barn är vuxna utsatta för känslor som ibland sänker deras humör. Även du behöver ett föremål som lugnar dig vid sådana tillfällen. Det är ofta ett föremål som en förfader eller en älskad person har lämnat efter sig. Du tror inte att det är en tröstare, men det är det ändå! Så tänk på det när du ska ge en present till en vän eller en familjemedlem.

Till en födelsedag, jul eller bara för att göra dina nära och kära glada är gigantiska fläckiga ko plysch perfekt. När de går igenom en tuff period kommer ditt plysch att hjälpa dem att ta sig igenom det och påminna dem om din empati och vänlighet, och stärka ert band i processen. Om jätteplyschan är för stor för din smak kommer den lilla ko-plyschnyckelringen med sina olika färger att passa perfekt till dina älskades väskor. Dessutom kan de ta med sig den överallt. För dig själv som ofta måste göra offentliga presentationer kan ko-plyschan med hjärtmotiv mycket väl hjälpa dig att öva in dina tal.

Ko-plysch som ett dekorativt element

Varför inte ko plysch på dina hyllor? Det uppstoppade djuret fungerar inte bara som en leksak för barn, utan är också dekorativa element för hemmets feer som vill sticka ut. Inte särskilt vanligt som dekorativt föremål, men gosedjuret ger ändå värme och originalitet till ditt rum. Gosedjur kan också användas som bakgrund för en fotografering, eller bara vara närvarande i köket för att lyssna på dig när du pratar medan du väntar på att en maträtt ska tillagas, eller medan du städar bänkskivorna.

plysch av en gentleman ko kommer framför allt att hitta sin plats i bokhyllan, tillsammans med dina böcker eller en vas och kommer att ge ditt vardagsrum lite stil. Den liggande ko-plyschan kommer att fungera som en kudde i din soffa, och du kan krama den när du är rädd när du tittar på en skräckfilm. Ko plysch med sin mjuka päls kommer att värma unga och gamla människors hjärtan. När du sitter ner kommer den att ge en lika mjuk bild till ditt barns rum, eller till och med till ditt eget. Och det är så roligt att smeka henne!