-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Doraemon plysch klädd som en ko

249,00 kr

Den här Doraemon-koen är verkligen fantastisk att titta på med sin vackra vita päls med svarta fläckar. Huden är mycket slät och silkeslen. Det här plyschet deformeras inte lätt eftersom dess kropp är gjord av mjuk bomull av god kvalitet.

Den lilla Doraemon är en mycket populär japansk tecknad figur för barn. I den här dräkten förvandlas han till en vänlig ko! Plyschet är mjukt att röra vid och är cirka 20 cm högt. Barnen kommer att älska att leka med den här bedårande pälsklädda följeslagaren!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Doraemon plysch i drakdräkt Plyschdjur Plyschkatt Material: Bomull

Doraemon plysch

Om ditt barn vill komplettera sin Doraemon-samling kan du göra honom glad genom att erbjuda honom den här vackra Doraemon-plyschan förklädd till ko. Doraemon är en japansk blå katt som reser från framtiden för att hjälpa Nobita Nobi, en liten pojke. I den här ko-dräkten är Doraemon så söt som möjligt och kommer garanterat att få barnen att skratta. Plyschan är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Barn kommer att älska denna söta och roliga plysch, perfekt att leka med eller att visa upp i ett barnrum.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret upptäcka vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket påverkar kvaliteten på vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

20cm