-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Nyckelring Söt Bläckfiskplysch Gul

170,00 kr

Den mjuka bläckfisken är gul och är en söt liten plyschleksak som är lätt att hitta längst ner i väskan. Ditt barn kan hålla den, leka med den och till och med använda den som kudde. Det är den perfekta storleken för ditt barn att ta med sig överallt. Den här leksaken kommer garanterat att ge ditt barn många timmars skoj och skratt. Det är också ett bra sätt att introducera ditt barn till livet i havet.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt bläckfisk plysch nyckelring blå Plyschdjur Plyschbläckfisk Åldersintervall: > 3 år

Söt bläckfiskplysch med gul nyckelring

Den här förtjusande bläckfisken på 7 cm är en nyckelring, perfekt för att bära med dig ditt mjuka djur under hela dagen. Bläckfiskplyschan är en mjuk och gosig leksak som är perfekt för barn i alla åldrar. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar.

En vän till dykare

Även om de kan se skrämmande ut kan vissa bläckfiskar hålla sällskap och till och med leka med dykare. Dessutom är de supergulliga och får säkert ditt barn att le. Beställ din bläckfiskplysch idag!

Teckning av en bläckfisk som spelar musik

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Tranche d'âge

> 3ans

Matériau

Coton

Storlek

7cm