Show Filters

Vem har inte drömt om att se sitt barns ansikte lysa upp med ett sött leende och deras ögon glittra av lycka? Du vill erbjuda honom en mjuk och söt plyschleksak som kommer att erövra hans barnhjärta. Turle plush är den perfekta presenten för alla omständigheter: födelsedag, jul eller bara för att glädja, Turle plush är så söt och färgglad att ditt barn bara kommer att älska den.

Tack vare vårt urval och vår varierade katalog kommer du säkert att hitta den du behöver för att göra denna gåva, en glädjestund för ditt lilla barn.

En sköldpadda plysch som skapar glädje och välbefinnande för ditt barn.

Barn älskar att leka, det är ingen hemlighet. Och lek är mycket viktigt för att hjälpa dem att utveckla sin uppfinningsrikedom och fantasi.

Sköldpaddan har en stark symbolik i den kollektiva fantasin. Den representerar forntida visdom, uthållighet, beslutsamhet och förmågan att förbli lugn och hantera känslor.

Genom att leka med sitt sköldpaddeplysch kommer ditt barn därför att kunna hitta på historier, berätta sina barndomsglädje och sorger som till en tålmodig och välvillig vän. Sköldplyschan kommer att bli hans lekkamrat och bästa vän.

Ditt barn kommer att bli lugnat när det somnar mot dess mjuka, varma skal.

Vi håller en hel katalog med ganska överkomliga priser för barnens, men också föräldrarnas, lycka.

Mellan de oefterhärmliga ninja-sköldpaddorna, havssköldpaddan, babysköldpaddan plysch som är för knasig, mjuk sköldpadda plysch och Koopa Troopa sköldpadda plysch från Mario Bros-spelen, beröva inte dig själv glädjen att ge honom den här gåvan som garanterat kommer att göra honom glad.

Våra söta sköldpaddeplyschor väntar bara på att din lilla ska få gosa med dem, det är upp till dig att välja vilken du ska ge honom.

Sköldpadda plysch för söta stunder av delning med ditt barn.

Om barn älskar att leka är det de framför allt vill tillbringa tid med dem de älskar.

Med den mjuka sköldpaddan i plysch kan ni dela stunder av skratt och delad glädje när ni leker tillsammans.

Skapa en fantasifull undervattensvärld ? Slåss mot skurkarna och festa sedan på ostpizza ? Bli en samurajlärling och sök råd från den kloka och vördnadsvärda sköldpaddan? Med vårt sköldpaddaplysch kan du hitta på alla möjliga roliga och underhållande historier. Ditt barn kommer att bli förtjust över att tillbringa tid med dig och sin bästa vän med skal.

Du kan passa på att prata med honom om den marina världen, faunan och floran för ett litet samtal om den biologiska mångfalden som måste skyddas och på så sätt väcka hans ekologiska medvetenhet.

Ditt barn är för litet för dessa lekar, ha kul att stryka honom på halsen eller på näsans spets med sköldpaddaplyschens mjuka tass. Han kommer att upptäcka nya känslor som kommer att utveckla hans sinnen. Få sköldpaddeplyschan att prata med en rolig röst och hör ditt barns röst skratta högt.

En prisvärd plysch med utmärkt kvalitet.

När vi ger en gåva hoppas vi att mottagaren upplever stor glädje. Men när vi ger en present till ett barn är det mycket viktigt att den också uppfyller kvalitetskrav för deras välbefinnande och säkerhet. Alla våra sköldpaddeplyschor är undersökta och utvalda för att uppfylla dessa kriterier.

Sköldpaddeplyschan är tillverkad av bomull och behandlad hypoallergen, den är mycket mjuk och respekterar ditt barns hud. Sömmarna är gjorda på ett sådant sätt att de är extremt starka, låter inte stoppningen komma ut och skyddar därmed ditt barn.

Varje del eller detalj är noggrant sydd för att förhindra kvävning.

Du kan se ditt barn leka i timmar med sköldpaddaplyschan utan problem.

Våra sköldpaddeplyschdjur kan tvättas i maskin upp till 30 grader med ditt vanliga tvättmedel. På så sätt behåller sköldpaddeplyscherna alla sina färger, sin ursprungliga form och du kan vara säker på att de är rena för att ta hand om ditt barn.

Dessutom erbjuds leverans från 455 kr vid köpet och du får till och med tillgång till paketspårning i Frankrike, Schweiz och Belgien. Varför beröva dig själv möjligheten att göra ditt barn lyckligt?

Din sköldpadda plysch att erbjuda är på Min-gosedjur.se

Eftersom vi älskar barn har vi bara gjort tillgängliga för dig produkter vars kvalitet och estetik vi har försäkrat oss om. Alla våra sköldpaddeplyschor är vackrare, mjukare och sötare än varandra.

Och eftersom vi också älskar föräldrar och tror att det är fullt möjligt att glädja ett barn genom att ge det en sköldpaddeplysch utan att bryta hans PEL, har vi ett helt sortiment till överkomliga priser.

Vi levererar över hela världen och du har möjlighet att returnera plyschan inom 14 dagar, utan extra kostnad, om den inte faller dig i smaken. Du kan sedan gå vidare till ett utbyte eller få tillbaka hela ditt köp tack vare 100% nöjd eller återbetalad garanti. Varför tveka?

På Min-gosedjur.se tar vi stor hänsyn till våra kunder, för alla frågor eller beställningar står vår kundtjänst till ditt förfogande via mail eller på chatten.

Slösa inte bort ett ögonblick och erbjud honom sköldpaddan plysch som ditt barn alltid har drömt om.