-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Blå Sköldpadda att tugga på

454,00 kr

Det här är en 60 cm lång blå sköldpadda i plysch, som är så vacker och mjuk! Hon älskar att ge barn stora kramar, men det hon älskar mest är att upptäcka havets magiska värld!

Den här blå sköldpaddan i plysch är alldeles för söt! Barn kommer att älska att gosa och leka med det här lilla djuret. Den är tillverkad av mjukt tyg och känns bra vid beröring, vilket gör den idealisk att gosa med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå sköldpadda plysch att tugga på Sköldpadda plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 60cm

Blå sköldpadda i plysch att tugga på

Den tuggiga blå sköldpaddan letar efter en bra kompis som kan följa med honom på en upptäcktsresa i haven! Är du redo?
Den här gulliga blå sköldpaddan är designad i Frankrike av konstnärer och tillverkad av 100 % ekologisk bomull och vegetabiliska färgämnen.
Den blå sköldpaddan är redo att leka med dina små och kommer att bli deras nya bästa vän!
Den här leksaken är lämplig för barn från 3 månader och uppåt.

Sköldpaddan, vår moder

Sköldpaddan är nyföddas beskyddare. Hon skyddar och vägleder våra barn i den nya världen. Hon kommer att ta hand om din lilla älskling och ge honom/henne kärlek och tröst. Sköldpaddan representerar också odödlighet och visdom. Den är en historisk symbol för många folk och samhällen. Upptäck vår samling av sköldpaddaplysch på webbplatsen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe