-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Rosa sköldpadda som man kan tugga på

454,00 kr

Här är den rosa sköldpaddan på 60 cm, som är så söt med sitt lilla busiga leende! Hon älskar att ge barn stora kramar, leka med dem och hjälpa dem att upptäcka haven!

Den rosa sköldpaddan är en mjuk och gosig plyschleksak för barn. Sköldpaddan kommer i rosa och har ljusa svarta ögon. Barnen kommer att älska att tugga och klia plyschsköldpaddan. Den är perfekt för barn som älskar djur och mjuka plyschdjur.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa plyschsköldpadda plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 60cm

Rosa sköldpadda som man kan tugga på

Den rosa sköldpaddan är jättefin! Hon är lika bra som guld och älskar att ta hand om barn! En ny superkompis! I en djungel av tyger och sömmar är den lilla rosa tuggsköldpaddan en gosig pärla. Med sina ljusa svarta ögon och sin stora mage kan den här förtjusande reptilen vara en fantastisk följeslagare för äventyr inomhus och utomhus. Barnen älskar att leka med den här lilla bollen av päls och päls, och du kan till och med ge honom kyssar med hans lilla hjärtformade mun.

Sköldpaddan, vår moder

Sköldpaddan är nyföddas beskyddare. Hon skyddar och vägleder våra barn i den nya världen. Hon kommer att ta hand om din lilla älskling och ge honom/henne kärlek och tröst. Sköldpaddan representerar också odödlighet och visdom. Den är en historisk symbol för många folk och samhällen. Upptäck vår samling av sköldpaddaplysch på webbplatsen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe