Show Filters

Gillade du Disneys Lejonkungen? Kanske skulle du vilja ha ett plyschdjur med karaktärerna från filmen? I så fall har du kommit till rätt ställe! Ma-peluche.fr erbjuder dig sin vackra kollektion av Ljonkungen-plysch för stora och små. Upptäck i vår katalog den Simba-plysch, Timon-plysch, Pumba-plysch eller Mufasa-plysch som du behöver för att glädja din lilla människa eller komplettera din egen samling.

En Lejonkungen-plysch för fans av Disneyfilmen

Du har förmodligen sett ”Lejonkungen” minst en eller två gånger i ditt liv. Den släpptes 1994 och är en av Disneys största succéfilmer. Den berättar historien om Simba, en ung, stökig lejonunge som inte brydde sig om någonting. Ändå var han förutbestämd att bli djurens kung och efterträda sin far Mufasa.

Detta misshagade hans farbror Scar. Scar ville också regera. Han hatade tanken på att behöva lämna den plats som han trodde var hans på grund av sin brorson. I sin svartsjuka kokade han ihop ett knep som ledde till Mufasasas död och fick Simba att tro att han var ansvarig. Den stackars ungen var tvungen att fly och lämnade kvar sitt rike, sin mor och sina vänner. Men med hjälp av sina vänner Timon och Pumba återvände han en dag för att ta tillbaka sin tron.

Kort sagt är Simbas historia i Lejonkungen fascinerande, liksom dess karaktärer. Om du är ett fan kanske du vill ha en souvenir i ditt sovrum eller vardagsrum. Och vilket bättre sätt att hylla denna kultfilm än med en Lion King Plush. Ett Simba-, Zazu-, Scar- eller Nala-plysch kommer att vara perfekt för att dekorera ditt vardagsrum.

Ett lejonkungsplysch för att leka med ditt lilla barn

Alla barn älskar Simba. För många av dem är det deras favoritlejon. Och vi kan förstå dem. Simba är inte bara söt. Han är också väldigt stark och snäll. Att ha en Simba-plysch är en dröm för många barn. Så varför inte ge honom detta nöje?

Med vår Lion King Plush, får ditt barn en fantastisk mjukisdjur att leka med och tillbringa tid med. Gillar din flicka eller pojke äventyr? Erbjud honom en Simba-plysch! Det kommer att få honom att upptäcka savannen och det enorma rike som han regerar över. Om han vill skratta och ha roligt kan du välja en Timon-plysch eller en Pumba-plysch. Han kommer aldrig att bli uttråkad med dessa två.

Men valet slutar förstås inte där! Det finns så många karaktärer från Disneyfilmen att du är bortskämd med valmöjligheter för ett Ljonkungen-plysch. I den här kategorin finns fortfarande Zazu, Scar, Bunga, Kion, Fuli, Nala osv. plyschdjur. Allt ditt barn behöver göra är att välja sin favoritfigur. Och oavsett vilken plysch de väljer kommer de att få en ny vän att leka och umgås med.

En lejonkungen-plysch som följer med barnet på tuppluren

Baby behöver komfort, mjukhet och ömhet för att sova gott. Du kommer inte att vara i närheten hela tiden för att ge honom det. För att kompensera för din frånvaro och lära honom att bli oberoende är en gosedjur fortfarande den idealiska lösningen. Och vad är bättre än en valp med lejonkungen som tröst?

Den är supermjuk. Din lilla kommer att njuta av att gosa och gnugga sig mot den. Han kommer att njuta av den sköna, silkeslena känslan i sin disneyplysch päls. Den kommer att hjälpa till att lugna honom vid sänggåendet. Hans sömn blir mjukare och bekvämare vid plyschens sida. Förresten finns det en särskildlejonkungsplysch i vår kollektion för att följa med bebisen under hans tupplur: Simba-kuddeplysch.

Slutligen är en jonkungsplysch också en utmärkt källa till komfort och ömhet för barnet. Eftersom du inte kommer att vara i hans närhet hela tiden kommer han att trösta sig med sin leksak när han är ledsen.

Välj vår hälsosamma lejonkungplysch till din lilla

Det är inte vilken lejonkungplysch som helst som ska ges till ditt barn. För att undvika att äventyra hans hälsa ska du se till att du ger honom ett hälsosamt plysch. Med andra ord, ge ditt barn en Disneyplysch som inte orsakar allergier eller andra sjukdomar. Hur vet du det?

Det är enkelt! Först och främst måste plyschan vara tillverkad av hälsosamma kvalitetsmaterial. Den måste också vara hypoallergen. Endast på så sätt kan du vara säker på att leksaken inte utgör en hälsofara för ditt barn.

På Ma-peluche.fr är alla leksaker av lejonkungen-plysch säkra för din lilla. För att garantera högsta möjliga kvalitet tillverkas de på beställning i en partnerverkstad. Du kan känna dig trygg när du ger dem till ditt barn.

Var kan man köpa en billig lejonkungen plysch

Du är redan där! Ma-peluche.fr är en referens inom plyschförsäljning online och kan erbjuda dig det lejonkungplysch du behöver till ett konkurrenskraftigt pris.

Titta på vad du behöver i vår katalog. Beställ det med några få klick. Ditt plysch kommer att skickas till dig några dagar senare. Leveransen är gratis för beställningar över 40 euro.