-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Scar Lejonkungen

568,00 kr

En plysch av den skräckinjagande Scar, Mufasas bror. Ge liv åt ditt barns favoritberättelser om Lejonkungen med den här mjuka plyschan av Scar.

Scar är ett premiumplysch som är tillverkat av högkvalitativa material. Scar är mycket mjuk vid beröring och är perfekt för barn och vuxna som letar efter en plyschleksak av hög kvalitet. Scar är en mycket snygg plysch och kommer garanterat att bli en favorit för både barn och vuxna.

Endast 7 kvar i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Scar plysch Lejonkungen plysch Disney Material: Bomull

Ärr

Det dåliga ärret vill bara ha bra saker för ditt barn, ha roligt och ta hand om det. Var dock försiktig så att du inte gör något dumt, det går inte att veta vad han kan vara kapabel till. Plyschan SCAR är en perfekt present för alla fans av Disneyuniversumet! Denna vackra kvalitetsplysch föreställer SCAR, en av de mest populära karaktärerna från filmen.
Den är tillverkad av mjuka och silkeslena tyger, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. SCAR-plyschan är också mycket hållbar och kan tvättas i maskin utan problem.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.

Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

1-15ans

Taille

34cm

Färg

Brun