-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Musse Pigg Jätte

227,00 kr795,00 kr

Det här plyschet är den berömda Musse Pigg. En karaktär som alla älskar. Den nya följeslagaren till ditt barn för stunder fulla av lek och mjukhet. Musse Pigg har varit en favorit bland barn i generationer. Den här bedårande plyschleksaken är perfekt att gosa med och kommer att bli ett uppskattat minne. Musse är tillverkad av mjuka och gosiga material och kommer garanterat att få ett leende på ditt lilla barn.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Musse Plugg jätte Musse Plugg Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|30cm|40cm|50cm|70cm

Musse Pigg

Den ikoniska Disney-figuren, den lilla musen som alla älskar. En plyschleksak som kommer att ge ditt barn en magisk tid. Musse är precis i rätt storlek för att små händer ska kunna ta tag i den. Hans klarröda shorts och distinkta gula skor är omedelbart igenkännbara och kommer garanterat att få ett leende på ditt barns ansikte.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra plyschleksaker från Disney på vår webbplats. Mickey är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Han kommer att vara en integrerad del av din familj i många år.

Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul, Röd, Svart

Matériaux

Peluche

Tranche d'âge

>3ans