-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk Dumbo plysch

318,00 kr

Den lilla flygande elefanten i mjuk plysch kommer att bli ditt barns favoritdjur. Hans stora öron och ögon gör honom så söt att du vill ge honom massor av kramar, så tveka inte längre! Dumbo är en barndomsklassiker och denna Dumbo-plysch är perfekt för alla fans av originalfilmen. Den här bedårande leksaken är mjuk och gosig, vilket gör den till en fantastisk kramleksak för små barn. Den har också den perfekta storleken för bilresor eller för att åka hem till mormor. Det bästa av allt är att denna Dumbo-plysch hjälper till att föra in Disneys magi i ditt barns liv.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk Dumbo Plysch Disney Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Dumbo

30 cm mjukhet. Vi vill att han ska stänga sina stora öron mot oss för att gosa med oss eller klättra upp på ryggen för att flyga iväg. Dumbo är en klassisk barnaga som har älskats av generationer. Det här förtjusande Dumbo-plyschet är det perfekta sättet att ge ditt barn liv åt sagans magi.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

30cm

Färg

Grått

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans