-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Baby Yoda 20cm

340,00 kr

En förtjusande plyschbaby Yoda. Är du ett Star Wars-fan? Då kommer du att älska den här plyschleksaken som kommer att komplettera din samling mot den goda sidan av kraften. Oavsett om ditt barn använder den som kudde på långa bilresor eller bär runt på den som en ny bästa vän kommer den här leksaken garanterat att ge leenden och skratt. Den här leksaken kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Baby Yoda är tillverkad av högkvalitativa material och har intrikata detaljer som garanterat kommer att glädja alla Star Wars-fans.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Baby Yoda Plush 20cm Baby Yoda Plush Disney Plush Star Wars a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Baby Yoda

En plysch av utmärkt kvalitet, 20 cm hög, med sin lilla päls som accessoar. Res till avlägsna galaxer med denna vackra plysch. Den här plyschan är perfekt för alla barn som älskar Star Wars.

Star wars plyschsamling

Upptäck hela vår samling av Star Wars-plysch. Vilken är den bästa presenten till ett fan av Star Wars-sagan? En yogaplysch eller en Darth Vader-plysch… valet är ditt. “Den mörka sidan av kraften, frukta du ska” skulle Yoda säga. Upptäck hela kollektionen av Star Wars-plysch i vår butik.

Stjärnornas krig plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Taille

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans