-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Dumbo elefant plysch

340,00 kr

Ett stort plysch med bilden av elefanten Dumbo. Din lilla barns favorithjälte, hemma och väldigt mjuk. En gosig leksak som din lilla kommer att bli väldigt glad för och som han kan göra spektakulära trick med. Den här bedårande leksaken är perfekt för att gosa och trösta och kommer snabbt att bli en favorit. Dumbo plysch är tillverkad av mjuka och gosiga material och är idealisk för småbarn och unga barn. Den är också hållbar och välgjord, så du kan vara säker på att den kommer att stå emot mycket kärlek och användning.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Dumbo elefant plysch Disney plysch Material: Bomull

Dumbo

Vår favoritstjärna elefant. Hans stora öron och lilla hatt är så söta. Ditt barns nya vän, alltid med på festen för att ha roligt. Dumbo är en unik plyschleksak som kommer att glädja alla barn. Han är mjuk och gosig, med stora slappa öron som är perfekta att gosa med. Dumbo kommer garanterat att bli ett barns bästa vän, som kommer att vårda honom i många år framöver.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30cm

Couleur

Gris