-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Elefanten Dumbo plysch

227,00 kr511,00 kr

Det här vackra plyschet föreställer elefanten Dumbo. Den lilla elefanten med de stora öronen som gör att han kan flyga. Den här Disney-hjälten kommer att bli din lilla äldres nya bästa vän. Dumbo är en bedårande och gosig plysch som barn kommer att älska. Han är mjuk att röra vid och perfekt att gosa med, vilket gör honom till en bra sängkamrat vid sänggåendet. Dessutom är Dumbo också en fantastisk leksak att leka med. Ditt barn kommer att ha många timmars kul att leka med den här förtjusande karaktären.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Elefanten Dumbo Plysch Disney Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|35cm|45cm|55cm

Dumbo

Cirkusstjärnan i ditt hem för att ditt barn ska trivas. Låt dem flyga iväg till underbara äventyr. Ditt barn kommer att älska att mysa med den här mjuka och gosiga plyschan, som också är en fantastisk dekoration för deras rum. Dumbo är en bedårande plyschleksak för barn, perfekt för att gosa och leka med. Dumbo är mycket mjuk och gosig, vilket gör den till en fantastisk följeslagare för ditt lilla barn. Den är också hållbar och välgjord, så du kan vara säker på att den kommer att hålla i många timmars lek.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans