Show Filters

My Plush Shop har den största samlingen av kvalitetsprodukter av Mario Peeps som finns tillgängliga idag.

Mario, Luigi, Bowser och fler… My Plush erbjuder dessa fantastiska plyschfigurer i alla storlekar och flera färger. Ge dina barn roligt och glädje varje dag med dessa plyschdjur.

Våra Mario plyschfigurer tillverkas på beställning i vår partnerverkstad för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Vi hoppas att du tycker om att surfa runt i vår butik för att hitta din favorit Mario plysch till dig själv, din barn eller ett annat Mario plysch fan.

Från vår sida har vi varit noga med att välja ut de bästa Mario plysch för dig. Vår kundtjänst är också tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha.

Vi hoppas att du hittar det du letar efter.

VåraMario plyschleksaker tillverkas på beställning i vår partnerverkstad för att garantera dig högsta möjliga kvalitet.

Vi hoppas att du tycker om att surfa runt i vår butik för att hitta ditt favorit Mario plysch till dig själv, din barn eller en annan Mario plyschför barn.

Vi har från vår sida varit noga med att välja ut det bästa Mario plysch för dig. Vår kundtjänst är också tillgänglig för att svara på eventuella frågor som du kan ha.

Vi hoppas att du kommer att hitta din lycka.
<Mario, den berömda och mytomspunna Nintendo-maskoten
Mario och hans bror Luigi är två Nintendo-hjältar, kända i många år tack vare deras äventyr i svampriket. Deras rivalitet med Bowser, kungen av svampriket, deras stora vänskap med Yoshi och Donkey Kong och deras önskan att rädda prinsessan Peach, har gjort dem till kända maskotar hos Nintendo.

Nintendo och dess plyschdjur är bland de bästa typerna av mjukdjur som finns tillgängliga för barn. De olika hjältarna i den japanska licensen är kända för att vara bra gåvor och har med tiden blivit barnens sanna vänner i plyschform! De är söta, supermjuka och alltid redo att leka. Mario plyschdjur är också mycket mjuka och vet hur man tröstar barn när de sörjer. Mario-formade plyschdjur är de enda vännerna som aldrig kommer att döma dig och som alltid kommer att älska dig, oavsett vad du gör.

Mario plyschies, beprövad kvalitet och mjukhet

De Mario Plusselbitar är kända för sin mycket goda kvalitet. De supermaterial som används är av hög kvalitet och ytbehandlingen är utmärkt. Bland den breda samlingen av actionfigurer, dockor och till och med amiibo är deMario puppor kända för att vara mycket mjuka och bekväma, vilket gör dem idealiska för barn. Mario Image Plush är också mycket hållbara och tål lätt stötar och fall. Dessutom finns det en mängd olika supermodeller att köpa.

Slutligen är Mario formade plyschleksaker också maskintvättbara och snabbtorkande.

Om du tvivlade på kvaliteten på Nintendos plyschleksaker hade du fel. De Mario plyschfigurerna är kända för att vara mycket mjuka och gosiga! Du vill ständigt gosa med dem, leka med dem och somna mot dem. De är perfekta för både vuxna och barn. Barn älskar att leka med dem och använda dem som kuddar. Vuxna kan slappna av genom att titta på dem eller röra vid dem. Dessa gosedjur är en riktig tröst och ger mycket mjukhet i livet.

Mario plyschleksaker, en mängd olika mönster för en ikon inom populärkulturen.

Mario är en videospelskaraktär som skapats av Nintendo. Han dök upp för första gången i spelet Donkey Kong 1981. Sedan dess har han spelat en viktig roll i många av företagets spel, bland annat i Super Mario-serien. Som ett resultat av detta har Mario vuxit från en enkel, liten italiensk rörmokare till en sann ikon under årens lopp.

Han kännetecknas av sin mustasch och sin röda hatt. Under årens lopp och äventyr har Mario antagit olika kostymer, som till fansens glädje finns tillgängliga i form av Mario Puzzles.

Det finns till exempel Mario plyschdjur och Yoshi, hans trogna dinosaurie. Mario och Peach plyschdjur och dockor men även Mario och Donkey Kong plyschdjur.

De flesta Mario i puppor är cirka 30 cm. Det finns dock ett stort antal olika storlekar, från små 10 cm stora plyschor i nyckelringstorlek till stora 150 cm stora plyschor. Super Mario plyschisar är vanligtvis gjorda av mjukt, plyschigt tyg, vilket gör dem idealiska för barn. Vissa modeller har på samma sätt avtagbara tillbehör, till exempel olika hattar eller olika färgade overaller, vilket gör att barnen kan anpassa dem personligt.

Till exempel Mario plyschleksaker är vackra plyschleksaker som föreställer karaktärer från det berömda videospelet Mario. Dessa plyschleksaker är fluffiga och mycket mjuka, vilket gör dem perfekta för barn och vuxna fans av denna ikon. De Mario formade plyschleksakerna finns i ett brett utbud av storlekar och färger, vilket gör dem idealiska för alla åldrar.