-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Plysch med skräckslagen Luigi

306,00 kr

Luigi, Marios trogna följeslagare, utför alltid sina uppgifter med glöd. På den här plyschan är Luigi livrädd för attackerna från sin motståndare. Men Mario är alltid där för att kämpa med honom. Att känna till resten av historien kommer att imponera på din son.

Den här plyschan Luigi är livrädd! Han ser ut att vara redo att möta alla faror och är redo att springa iväg när som helst. Hennes ögon är stora av rädsla och hennes mun är vidöppen som om hon skriker. Hennes armar och ben är utsträckta, som om hon är redo att springa väldigt långt, väldigt snabbt. Det här plyschet är ett utmärkt val för Mario-videospelsfans som vill lägga till en touch av skrämmande humor till sin samling.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Skräckslagen Luigi plysch Mario plysch Material: Bomull

Bästa vän

Luigi är så rädd att ditt barn kommer att älska att krama honom för att trösta honom. Ditt barn kommer att bli hans bästa vän. Den här plyschleksaken av hög kvalitet är en exakt kopia av den skräckslagna Luigi från videospelet Mario Party 10. Luigis överdrivna ögon och öppna mun av förvirring är perfekt för att fånga essensen av skräck! Plyschan är tillverkad av mjuka och smidiga material, vilket gör den idealisk att gosa med. Den mäter cirka 18 cm hög, vilket gör den till en perfekt storlek för barn och vuxna.

Mario plyschsamling

Är du också ett fan av Mario-universumet? Här hittar du alla våra plyschleksaker med Mario, Luigi, Boser och prinsessan Peach. Upplev nya äventyr med din favorithjälte genom att ta med honom direkt in i ditt liv. Den perfekta presenten för fans.
Mario plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

>2 ans

Taille

18cm