-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Länk Majora’s Mask

340,00 kr

Det här plyschet är karaktären Link från videospelet Zelda Majora’s Mask. Huvudpersonen Link som bär den berömda Majora’s Mask. En mjuk plysch som tar dig tillbaka till ditt favoritspel. Vi presenterar Link Majora’s Mask plysch! Detta bedårande plysch är perfekt för alla barn som älskar The Legend of Zelda-serien. Link är experttillverkad och har intrikata detaljer som hans ikoniska gröna tunika, keps och spetsiga alvöron.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Link Majora's Mask Plugg Zelda Plugg Videospel a7796c561c033735a2eb6c: Gul|Grön

Link Majora Mask

Majora-masken är en gammal relik med vissa onda krafter, den 25:e masken. Fördjupa dig i dina favoritäventyr med den här vackra plyschan och dess masktillbehör.

Zelda plyschsamling

Upptäck alla plyschleksaker med din favoritjälte från Zelda. Aktivera din tri-kraft genom att skaffa en av dessa vackra Zelda-plyschdjur. Link kommer att följa dig på alla dina äventyr till ditt rum.

Zelda plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön, Gul

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans

Taille

31cm