-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Yoshi Mario plysch

340,00 kr397,00 kr

Yoshi är en av stjärnorna i Mushroom Kingdom. Han hjälper ofta Mario i hans äventyr, men ibland är han också en hjälte i sin egen rätt! Den här Yoshi Mario plyschan bör definitivt läggas till i din samling. Ge den här lilla älsklingen till ditt barn, de kommer att bli väldigt söta tillsammans.

Yoshi Mario plysch är en bedårande karaktär från Nintendos universum. Han är Marios bästa vän och hjälper ofta sin vän i hans strävan att rädda prinsessan Peach. Yoshi har ett stort hjärta och är alltid villig att hjälpa de behövande. Hans gröna päls är mjuk att röra vid och hans stora uttrycksfulla ögon inbjuder till tröst. Det här Yoshi-plyschet blir en bra följeslagare för de långa vinterdagarna eller svåra tider.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Bowser Mario Plysch Videospel Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30 cm

Yoshi

Yoshi kan också besegra sina fiender genom att producera ägg och kasta dem på dem. Denna ”bomullsbit” är en kärlek som är omöjlig att motstå. Marios Yoshi-plysch är en mycket populär karaktär bland barn. Det är därför vi skapade den här Yoshi-plyschan så att barnen kan ta med sig den överallt. Små pojkar och flickor älskar att leka med det här plyschet genom att få det att hoppa och rulla på golvet. De kan också använda den som kudde eller gosedjur när de sover.

Yoshis positioner

Yoshi Mario Plush har utformats så att du kan sätta honom i olika positioner, både sittande och stående, så att du kan skapa olika scenarier för din dekoration eller dina spel.
Bowser Mario Plysch Videospel Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

28cm, 33cm

Färg

Grön

Matériau

Coton