-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Master Yoda sugkopp plysch

340,00 kr

En liten plysch av mästare Yoda som du kan ta med dig överallt och som du kan hänga upp på vilken yta som helst tack vare sugkoppen. Må kraften vara med dig. Den här plyschan med Mästare Yoda, som du kan samla och gosa med, är helt otrolig! Inspirerad av den ikoniska Star Wars-figuren har den här 20 cm stora plyschan broderade detaljer och ett låshandtag som fästs på ytor. Häng Master Yoda vid din sängkant, på din ryggsäck, i bilen… var du vill!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Master Yoda Plush Baby Yoda Plush Disney Plush Star Wars 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Mästare Yoda

En mjuk gosedjur till vår andliga mästare. Han vägleder ditt barn till rätt sida av styrkan. En gosedjur som kommer att följa ditt barn överallt för att ge honom tröst och få honom att uppleva underbara äventyr. Den lilla och kloka mästaren Yoda är nu en sugkoppsplysch! Den här söta och roliga upplagan av Yoda är perfekt för fans av den kloka varelsen från Tatooine. Plyschan är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet.

Star wars plyschsamling

Upptäck hela vår kollektion av Star Wars-plysch. Vilken är den bästa presenten till ett fan av Star Wars-sagan? En yogaplysch eller en Darth Vader-plysch… valet är ditt. “Den mörka sidan av kraften, frukta den du måste” skulle Yoda säga. Upptäck hela kollektionen av Star Wars-plysch i vår butik.
Stjärnornas krig plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-4 ans

Färg

Grön