-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rosa sköldpadda plysch

170,00 kr

Upptäck den rosa sköldpaddan som är helt galen i barn! Hon förstår dem, älskar att skratta, leka och ta hand om dem! Hon älskar också att ge dem all sin kärlek!

Rosa sköldpadda plysch är en mycket söt och mjuk leksak för barn. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar. Den är också mycket lätt att rengöra och underhålla.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa plyschsköldpadda plyschdjur Material: Bomull

Rosa sköldpadda plysch

Den rosa sköldpaddan är en riktig höjdare! Hon letar efter en följeslagare för att upptäcka haven! Snabbt, åk på en resa med henne! Den här rosa sköldpaddaplyschan är tillverkad av mjuk och kärleksfull plysch. Bebisar och barn kommer att älska den för dess söta och plyschiga utseende. Det är en fantastisk dekoration för sovrummet eller vardagsrummet. Föräldrar kommer också att älska den för dess unika och söta utseende. Du kommer att älska den!

Sköldpaddan, vår moder

Sköldpaddan är nyföddas beskyddare. Hon skyddar och vägleder våra barn i den nya världen. Hon kommer att ta hand om din lilla älskling och ge honom/henne kärlek och tröst. Sköldpaddan representerar också odödlighet och visdom. Den är en historisk symbol för många folk och samhällen. Upptäck vår samling av sköldpaddaplysch på webbplatsen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Storlek

15cm