-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Raphael Ninja Turtle plysch

284,00 kr397,00 kr

Den här sköldpaddan är en sköldpadda som ingen annan, det är en Ninja Turtle. Den berömda Raphael Ninja Turtle! Känns igen på sin röda bandana på ögonen och sin sai, hans favoritvapen. Raphael, den djärvaste och mest rebelliska sköldpaddan i gruppen, gör allt för att försvara sin familj och sina vänner. Är du spänd på att lägga till denna nya plysch till din samling? Med sin karaktäristiska bandana och bestämda blick är den här Raphaelplyschan redo för action! Fans i alla åldrar kommer att älska denna plysch av hög kvalitet, tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Raphael är en fantastisk present för både barn och vuxna och ett bra tillägg till din Ninja Turtle-samling.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Raphael Ninja Turtle Plush Animal Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|35cm

Ninja Turtle

Ninja Turtles är supertränade muterade sköldpaddor som kämpar mot alla hot. Raphael gillar att slåss mot många motståndare och är den djärvaste av de fyra bröderna.

Sköldpaddan, vår moder

Sköldpaddan är nyföddas beskyddare. Hon skyddar och vägleder våra barn i den nya världen. Hon kommer att ta hand om din lilla älskling och ge honom/henne kärlek och tröst. Sköldpaddan representerar också odödlighet och visdom. Den är en historisk symbol för många folk och samhällen. Upptäck vår samling av sköldpaddaplysch på webbplatsen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön, Röd

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans