-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Bärbar kudde med plyschsköldpadda

513,90 kr914,49 kr

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Slappna av bekvämt...

Du kommer inte att kunna motstå denna fantastiska sköldpaddsaccessoar. Den har öppningar för ben och armar, vilket gör den lätt att ta på. Den är praktisk och rolig och kommer att bli en oumbärlig accessoar i din vardag.

Den här kudden ger dig komfort och stöd när du sitter och tittar på en serie, ligger ner och läser en bok eller till och med mediterar. Den tjocka stoppningen av bomull och polyester förhindrar ryggsmärtor och anpassar sig efter din position.

Mysigt i ditt (ultramjuka) skal !

Fall för denna slip-on-kudde med sin lekfulla, originella form. Det känns som om du har ett sköldpaddsskal på ryggen, men det är mycket lättare än ett riktigt! Detta tillbehör erbjuder den ultimata avkopplingsupplevelsen, särskilt tack vare det mjuka, varma materialet.

Den finns i flera olika storlekar, för både stora och små, men alltid med samma komfort. Den är perfekt för ungdomar att leka med eller koppla av i, och är en inbjudan till oförglömliga minnen och drömmar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Material

Bomull, Polyester